Izpolni Med.Over.Net anketo in osvoji super nagrade!

Aktualno

Med.Over.Net med 10. in 9. majem 2018 izvaja spletno anketo Zdravje na spletu: izkušnje in uporaba Med.Over.Net, v okviru katere želi pridobiti boljši vpogled v načine iskanja informacij, soočanje z zdravstvenimi težavami, uporabo in izkušnje uporabnikov Med.Over.Net.

darilo

Med uporabniki, ki bodo v obdobju od 10. aprila do 9. maja* 2018 v celoti izpolnili anketo in pustili svoje kontaktne podatke, bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli super nagrade v skupni vrednosti 1.000 €:

  • 1x mobilni telefon Samsung Galaxy A8;
  • 1x pametna zapestnica FitBit Flex (pripomoček – fitnes senzor, ki beleži dnevnik vaših aktivnosti in kvalitete spanja ter jih prenaša v vaš pametni telefon. Združljiv je z Apple iOS®, Android™, Mac OS®, Windows®, Windows® Phone OS);
  • 1x pametna tehtnica Polar Balance (digitalna naprava in celostna storitev za nadzor teže, ki vam omogoča preprost nadzor nad tem, kaj jeste, kako telovadite in s pomočjo priložene aplikacije tudi svetuje, kako naprej);
  • 1x športna kamera Denver (akcijska kamera, Full HD, notranji pomnilnik, Wi-Fi, z ohišjem, odporna na udarce, odporna na prah, vodoodporna);
  • 1x mešalnik Philips Daily Collection Minimixer (blender za pripravo smutijev z različnimi nastavki).

Potrebni koraki za sodelovanje

Za sodelovanje v spletni anketi Zdravje na spletu: izkušnje in uporaba Med.Over.Net in nagradni igri Izpolni anketo in osvoji super nagrade! uporabnik forumov Med.Over.Net lahko sodelujete na naslednji način:

  1. Prek oglasne pasice objavljene na forumih Med.Over.Net Izpolni anketo in osvoji super nagrade! dostopi do spletne ankete.
  2. Spletno anketo v celoti izpolni.
  3. V spletnem obrazcu na koncu spletne ankete pravilno navede svoje (resnične) kontaktne podatke.
  4. Se strinja s pogoji nagradne igre.
  5. Odda in zaključi s spletno anketo.

Podrobnejša pravila (pdf)

Sodeluj s klikom!

Varovanje podatkov in anonimnost

Odgovori udeležencev v spletni anketi Zdravje na spletu: izkušnje in uporaba Med.Over.Net in nagradni igri Izpolni anketo in osvoji super nagrade! so zaupni in skrbno varovani z najstrožjimi anketnimi standardi ter z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Uporabljeni bodo izključno v raziskovalne namene in analizirani zgolj v združeni obliki, ki ne omogoča identifikacije posameznega anketiranca.

Podatki zbrani s spletno anketo so striktno ločeni in analizirani neodvisno od osebnih podatkov, ki jih bodo udeleženci navedli za namen sodelovanja v nagradni igri.

* anketa je bila 24. 4. 2018 podaljšana do 9. 5. 2018