fbpx

Izklesano telo z novim osebnim trenerjem

Novice

Z zdravim načinom življenja bistveno lažje dosegamo ali ohranjamo želeno telesno težo.

»Mmm…samo še danes, ta zadnji košček čokolade… Potem pa zares začnem pripravljati svoje telo na poletje!”

So vam tovrstne obljube znane? Skrb za telesno težo postane v času, ko se začnemo oblačiti v krajša in lahkotnejša oblačila, še posebej aktualna.

Uravnavanja telesne teže se lahko lotimo na različne načine. Prav gotovo pa je najboljša kombinacija redne telesne aktivnosti in uravnotežene prehrane. Z zdravim načinom življenja bistveno lažje dosegamo ali ohranjamo želeno telesno težo. Pa vendar, kljub temu, da se nas pomena rekreacije in zdrave prehrane večina dobro zaveda, ju včasih težko udejanjamo.

Premalo časa za oblikovanje telesa?

V Medexu se zavedajo pomena zdravega načina življenja, hkrati pa realnosti sodobnega odraslega, ki je pogosto podvržen pomanjkanju časa. Zato so v Medexu razvili “trenerja nove generacije”, kot so poimenovali izdelek Acai z zelenim čajem. Novi izdelek je odlična pomoč pri pospeševanju metabolizma maščob in uravnavanju telesne teže.

Acai z zelenim čajem je modra izbira

Poleg tega, da so kapsule brez konzervansov, barvil, arom in sladil, jih odlikuje vzajemno delovanje acai jagod in zelenega čaja. Sočne sadeže, ki uspevajo na visokih palmah Brazilije in so pravo bogastvo hranil, so v Medexu dopolnili z največjo vsebnostjo polifenolov (antioksidantov) v zelenem čaju, ki je rezultat minimalne podvrženosti čajnih listov oksidaciji. Polifenoli prispevajo k presnovi maščob, zato imajo vlogo pri uravnavanju telesne teže. S standardizacijo polifenolov v Medexu zagotavljajo stalno kakovost izdelka Acai z zelenim čajem.

acai-1

Končno manj lačni

Se tudi vi zvečer stežka uprete pregreham v hladilniku? Pri vzdrževanju primerne telesne teže ima pomembno vlogo raven krvnega sladkorja. Zeleni čaj vpliva na uravnavanje krvnega sladkorja in ohranja njegovo raven stabilno tudi po zaužitju obroka. Prav zato mu pripisujejo vpliv na zmanjšanje apetita.

Za izklesano postavo

V pripravah na poletje se odpravite v naravo, popijte zadostno količino vode in uživajte raznovrstno hrano s svežim sadjem in zelenjavo. Ne pozabite pa izkoristiti izjemne kombinacije acai jagod in zelenega čaja, ki vam bo pomagala izklesati postavo, ki vam jo bo zavidala vsa okolica.

Oglasno sporočilo


Sledite nam