fbpx

iziPhone – nove dimenzije uživanja življenja

Zanimivo, Življenjski slog

Zdi se, da so pametni telefoni prevzeli nadzor nad našimi življenji in se od njih ne znamo več odklopiti. Čeprav so …

Na slovenskem trgu je sedaj dostopen življenju in doživetjem prijazen telefon iziPhone – čeprav ni pameten, ostajate z njim dosegljivi in obenem prepuščeni uživanju življenja samega.

Zdi se, da so pametni telefoni prevzeli nadzor nad našimi življenji in se od njih ne znamo več odklopiti. Čeprav so namenjeni povezovanju, nas v resnici vedno bolj odtujujejo od soljudi in narave. Zato vsaj takrat, ko si vzamemo čas zase, uživajmo realno, ne virtualnega življenja.

Manj podatkov, več življenja

iziPhone je po funkcijah in zmogljivostih preprost GSM aparat, namenjen le osnovni mobilni komunikaciji. Z njim lahko telefonirate, pošiljate SMS sporočila, poslušate radio, nastavite bujenje in ga uporabljate kot »rezervni« telefon velikega pametnega »brata«.

Z iziPhonom na romantični zmenek

na rekreacijski tek, v galerijo, na bele strmine, na plažo in povsod tja, kjer ste v prostorski stiski zaradi velikosti pametnega telefona in kjer ni nobene potrebe po dostopu do elektronske pošte in spleta, še vedno pa ostajate dostopni in prepuščeni uživanju.

iziPhone – vsakomur prijazen telefon

Ker ne omogoča prenosa podatkov in s tem nevarnosti njihove zlorabe in ker ga odlikuje tudi zelo nizka stopnja sevanja, je iziPhone primeren telefon za otroke. Z veseljem ga bodo uporabljali tudi starejši ljudje, saj je po funkcijah in uporabi preprost, ter vsi tisti, ki potrebujete (še) en majhen telefon – tisti, ki vas kliče k uživanju. Podarite ga tistim, ki potrebujejo resnično, ne virtualne sreče.

Za več informacij ali naročilo iziPhona obiščite spletno stran www.iziphone.si ali pokličite na brezplačno številko 080 8811. Količina iziPhonov je omejena.

 


Sledite nam