fbpx

Iskanje zaklada na Med.Over.Net

Aktualno, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na forumih. Pripravili smo vam košarico izdelkov blagovne znamke L`Angelica.

Med teme na forumih smo skrili »zaklad«, ki ga simbolizira spodnja fotografija. Zaklad podarjamo v sodelovanju s podjetjem Bitrade, ki so za zmagovalca pripravili košarico izdelkov blagovne znamke L`Angelica v protivrednosti 100 EUR.

Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na naših forumih.medovernet-skriti-zaklad-langelica
Iskanje skritega zaklada bo potekalo 5 dni, od ponedeljka, 8. 8. 2016 , do petka, 12. 8. 2016, do 12h. Slika se lahko nahaja na kateremkoli forumu in v katerikoli temi.

Postani zmagovalec

V nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki. Registrirate se lahko tukaj. Uporabnik, ki najde sliko, naredi kopijo povezave (url-ja), kjer se nahaja slika in jo prilepi v temo na forum Starševski čvek.

Zmagovalec je tisti registriran uporabnik, ki prvi odda pravilno povezavo. Obveščen bo preko zasebnega sporočila.

Iskanje skritega zaklada se pričenja zdaj!

Poznate L`Angelico?

firefox 5.8.2016 , 9:36:02 http://www.langelica.si/domov L'Angelica - Zelišèni inštitut L'Angelica - Mozilla Firefox

Gojenje zdravilnih ter aromatičnih rastlin je omogočilo njihovo temeljito in znanstveno poznavanje na podlagi 30-letnih raziskav. Na botaničnem vrtu zeliščnega inštituta L’Angelica je za kozmetične, prehrambene in farmacevtske namene, s pomočjo bioloških metod, poskusno gojenih več kot 50 vrst rastlin. Zaradi tega je oddelek za raziskave in razvoj igral temeljno vlogo znotraj delovne ekipe Angelica vse od ustanovitve zeliščnega inštituta v letu 1981.

Pogoji in pravila nagradne igre.


Sledite nam