fbpx

Iskanje zaklada na Med.Over.Net – Zelene Doline

Novice, Zanimivo

Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na forumih. Pripravili smo vam paket izdelkov Zelene Doline.

Skriti zaklad smo našli, nagrajenki čestitamo! Iskana slika se je skrivala na tej povezavi.

Med teme na forumih smo skrili »zaklad«, ki ga simbolizira spodnja fotografija. Zaklad podarjamo v sodelovanju z Mlekarno Celeia, ki je za zmagovalca pripravila paket izdelkov Zelene Doline v protivrednosti 40 EUR.

Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na naših forumih.tekoci-jogurti-plastenke-660-px-sirine
Iskanje skritega zaklada bo potekalo 5 dni, od ponedeljka, 7. 11. 2016, do petka, 11. 11. 2016, do 12.00 ure. Slika se lahko nahaja na kateremkoli forumu in v katerikoli temi.

Postani zmagovalec

V nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki. Registrirate se lahko tukaj. Uporabnik, ki najde sliko, naredi kopijo povezave (url-ja), kjer se nahaja slika in jo prilepi v temo na forum Starševski čvek.

Zmagovalec je tisti registriran uporabnik, ki prvi odda pravilno povezavo. Obveščen bo preko zasebnega sporočila.

V primeru sodelovanja se strinjate s pogoji in pravili nagradne igre.

Poznate jogurte Zelene doline?

tekoci-jogurt-brez-laktoze-660-px-sirine

Že v zgodovini so nekateri narodi jogurt poimenovali kot hrano bogov, danes pa so jogurti najbolj priljubljena vrsta fermentiranega mleka in se uvrščajo v skupino zdravju prijazne prehrane. Že v svoji najbolj običajni različici vsebuje vse hranilne snovi mleka, iz katerega pravzaprav izvira – laktozo, mlečno kislino, proteine, maščobo, mineralne soli in vitamine. Pozitivni učinki jogurta pa se kažejo predvsem v rednem uživanju, zato ga mnogi strokovnjaki priporočajo. Vsi jogurti Mlekarne Celeia so proizvedeni izključno iz slovenskega mleka, pridelanega brez gensko spremenjenih organizmov in ponosno predstavljajo krovno blagovno znamko Zelene Doline.


Sledite nam