fbpx

Iskanje zaklada na Med.Over.Net – MYTHOS

Novice, Prehrana, Zanimivo

Kdor išče, ta najde! Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na forumih. Nagrada je paket izdelkov Zelene Doline.

Skriti zaklad smo našli, nagrajenki čestitamo! Iskana slika se je skrivala na tej povezavi.

Med teme na forumih smo skrili »zaklad«, ki ga simbolizira spodnja fotografija. Zaklad podarjamo v sodelovanju z Mlekarno Celeia, ki je za zmagovalca pripravila paket izdelkov Zelene Doline v protivrednosti 40 EUR.

Iščemo sliko, ki se skriva nekje med temami na naših forumih.
close up of greek yogurt with golden wild honey and musli
Iskanje skritega zaklada bo potekalo 5 dni, od ponedeljka, 21. 11. 2016, do petka, 25. 11. 2016, do 12.00 ure. Slika se lahko nahaja na kateremkoli forumu in v katerikoli temi (rešitev pozna samo uredništvo Med.Over.Net-a).

Postani zmagovalec

V nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki. Registrirate se lahko tukaj. Uporabnik, ki najde sliko, naredi kopijo povezave (url-ja), kjer se nahaja slika in jo prilepi v temo na forum Starševski čvek.

Zmagovalec je tisti registriran uporabnik, ki prvi odda pravilno povezavo. Obveščen bo preko zasebnega sporočila.

V primeru sodelovanja se strinjate s pogoji in pravili nagradne igre.

Poznate grški tip jogurta Mythos?

MYTHOS, grški tip jogurta, prinaša kulinarične skrivnosti daljnih krajev v naš dom. Ljubitelje ugodja razvaja z osvežujočim in blagim okusom. Prebudi čute slastnega razvajanja ter jih nagrajuje s svojo bogato kremno strukturo. Dodano odličnost kakovosti predstavlja vir beljakovin in proizvodni proces z naravnimi aromami.

Za ljubitelje jogurtove svežine se MYTHOS predstavlja v preprosti različici, brez sadnega dodatka, za ljubitelje razkošnih užitkov pa v slastnem objemu sadja. Star pregovor pravi: »Ljubezen gre skozi želodec«, in ni lepše kot začeti dan z obrokom, ki v sebi nosi toliko razkošnih užitkov.

Vse mlečne izdelke, ki ponosno predstavljajo krovno blagovno znamko Zelene Dolineodlikujejo kakovost, sveže mleko, izključno slovenskega porekla, brez gensko spremenjenih organizmov in širok nabor odličnih okusov.


Sledite nam