fbpx

Inovativna vlažilna nega Green line HydroMineral z Radensko Naturelle

Novice

Iz laboratorijev Green line je prišla izjemna inovacija – linija krem HydroMineral.

Iz laboratorijev Green line je prišla izjemna inovacijalinija krem HydroMineral, v kateri je namesto običajne vode naravna mineralna voda Radenska Naturelle. Kreme Green line HydroMineral so obogatene z dragoceno algo spirulino in izvlečki superhrane. Naravni koktajl učinkovin nudi koži popolno navlaženost in gladi prve izrazne gubice. 

green-line

Kreme Green line HydroMineral nudijo koži intenzivno globinsko navlaženost, nego proti prvim gubicam, krepitev kolagenskih vlaken in vlažilno nego, ki je prilagojena posameznemu tipu kože. V liniji Green line HydroMineral so tako kar  tri kreme:

– lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo z izvlečkom supersadeža papaja,

– vlažilna krema za normalno kožo z izvlečkom supersadeža avokada,

– intenzivna vlažilna krema za suho kožo z izvlečkom superžita riža.

Green line je izbral Radensko Naturelle, ker je to naravno čista mineralna voda, ki jo črpajo iz globin, kjer je pred onesnaženjem zaščitena z neprepustnimi podzemeljskimi plastmi.  Nastala je že v pradavnini, v času neokrnjene narave, zato jo imenujejo ”pravoda”.  S tisočletnim raztapljanjem kamnin v zemeljskih globinah se je oplemenitila z življenjsko pomembnimi minerali.

Minerali imajo pri negi kože izjemno pomembno vlogo, saj vzpodbujajo celično obnovo, krepijo hidro-lipidni zaščitni plašč kože, jo vitalizirajo in ščitijo pred negativnimi vplivi okolja. V kreme Green line HydroMineral je vgrajena sveža  mineralna voda Radenska Naturelle, ki daje koži takojšen občutek izdatne navlaženosti.

Dodatek dragocene alge spiruline učinkovito pospešuje tvorjenje kolagena, ki daje koži čvrst in gladek videz brez gub.  Alga spirulina je pogosta in popularna tudi v prehrani, saj deluje kot odličen antioksidant. Bogata je z minerali, proteini in vitamini skupine A, B, C in E.

Izvlečki superhrane  kot so avokado, papaja in riž, intenzivno vlažijo in hranijo kožo ter uravnavajo količino kožnih maščob. Superhrana je hrana, ki je bogata z vitamini, minerali, esencialnimi maščobami, antioksidanti in drugimi snovmi, ki med drugim zavirajo staranje, izboljšujejo vitalnost, energičnost, celično samoobnavljanje in krepijo imunski sistem organizma.

Supersadež papaja je odličen antioksidant, ki zavira staranje. Papaja je bogata z vitaminom A in kislinami AHA, ki obnavljajo kožne celice. Vsebuje malo soli, zato pomaga zadrževati vlago v koži.

Supersadež avokado nežno mehča kožo in jo bogato hrani. Koži vrača vlago in jo tam zadržuje. Pomirja in obnavlja kožo.

Superžito riž pospešuje nastajanje kolagena v koži, obnavlja in pospešuje tvorjenje kožnih celic, deluje kot naravni UV zaščitni filter. Riž je bogat z vitaminom E, ki kožo izdatno hrani in je učinkovito ščiti kožo pred prostimi radikali oz. negativnimi vplivi iz okolja.

Rezultat nege s kremami Green line HydroMineral je sveža, napeta koža, brez mastnega sijaja.

Oglasno sporočilo


Sledite nam