fbpx

Imejte od smeha boleč trebuh, drugi pa sitega!

Aktualno, Dogodki

Boštjan Gorenc – Pižama se je prijazno odzval naši prošnji, da bi pomagal ustvariti dobrodelno predstavo, katere celoten

Boštjan Gorenc – Pižama se je prijazno odzval naši prošnji, da bi pomagal ustvariti dobrodelno predstavo, katere celoten izkupiček, brez odbitega centa, bo namenjen Zavodu Pod strehco, z ljudsko kuhinjo v Ljubljani, na Zaloški 42. Pritegnil je še Evo Virc, Saša Stareta in Gašperja Berganta, vse skupaj pa bo povezoval Andrej Težak – Tešky. Nastala je predstava slovenskih stand-up komikov z naslovom:

Imejte od smeha boleč trebuh, drugi pa sitega!
24. november, ob 19.30,
Center kulture Španski borci, v Ljubljani.

Vsi umetniki so se odrekli honorarjem, Center kulture Španski borci pa prostor zagotavlja brezplačno. Donacija za vstopnico znaša 20 evrov in bo tako res v celoti namenjena tistim, ki potrebujejo pomoč. Iskreno in toplo vabimo vse ljudi dobrih misli in duha, da napolnijo dvorano, ki šteje 400 sedežev. Tako bomo zbrali 8.000 evrov, ki bodo namenjeni Skladu socialnih obrokov, ki jih Zavod Pod strehco zagotavlja socialno ogroženim. Vstopnice si lahko zagotovijo na [email protected], ali v Centru kulture Španski borci ali pa v Zavodu Pod strehco, Zaloška 42.

objava-1


Sledite nam