fbpx

Imate pravni problem in ne veste, kako ravnati?

Novice

Pravni telefon je nova storitev, namenjen vsem, ki si želijo HITRE, STROKOVNE in UGODNE rešitve svojih pravnih težav.

Pravni telefon

Pravni telefon je nova storitev, namenjen vsem, ki si želijo HITRE, STROKOVNE in UGODNE rešitve svojih pravnih težav. Zagotavljamo strokovno storitev pravnega svetovanja po telefonu V VSAKI SITUACIJI in ZA VSAKOGAR, najsi gre za vprašanje zaposlitve, prekrškov, odškodnin, socialnega varstva, družinskih zadev, pokojnin, dedovanja, pogodb, varstva potrošnikov, gradnje, nepremičnin… ali pa zgolj za razrešitev dileme, če ste v resnih težavah in potrebujete odvetnika. Za večino pravnih problemov namreč zadostuje že klic na našo pravno številko in vaša pravna varnost bo zagotovljena. Na razpolago smo vam vsak dan, od 7.00-22.00, 365 dni v letu.

Pravni telefonKakšne so prednosti telefonskega pravnega svetovanja?

Za svetovanje je takoj na voljo specializiran pravni strokovnjak, ki se vsakodnevno ukvarja le z določenimi področji. Tako vam lahko zagotovimo kvaliteten nasvet za skorajda vsako pravno težavo.

Vsi pravni nasveti in informacije na eni številki!

Hitra odzivnost je v pravu ključnega pomena, saj po poteku nekaterih rokov ni mogoče več učinkovito zaščititi svojih pravic. Zato vam priporočamo, da si shranite našo številko in nas pokličite takoj, ko potrebujete pravni nasvet. Nepoznavanje pravic ali prepozen odziv vas lahko namreč drago stane. Večina pravnih problemov pa je rešljivih že takoj po telefonu.

Ali je klic anonimen?

Klic je 100 % anonimen. Ne obstaja nobena obveznost, da bi morali kakor koli razkriti svojo identiteto. Tudi vsi podatki, ki jih v postopku zahtevate ali navajate, so zaupne narave.

Koliko stane in kako se obračunava storitev Pravni telefon?

Klic na našo pravno številko 090 30 60 iz omrežja Amis stane 1,99 €/min. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.

Cena storitve zajema tudi plačilo svetovalca in zato ne plačujete nobenih drugih stroškov. Plačilo za storitev se izvede preko računa, ki ga vsak mesec prejmete za telefon iz katerega ste klic opravili.

pravni telefonKako poteka telefonsko pravno svetovanje in komu je storitev namenjena?

Ko pokličete na našo pravno številko, vas pozdravi avtomatski odzivnik, ki vas povpraša za katero pravno področje želite nasvet. Ko izberete posamezno pravno področje

(pritisnete številko od 0 do 9), vas takoj povežemo s pravnim strokovnjakom za to področje. Svetujemo vam, da na naši spletni strani www.pravnitelefon.si predhodno preverite, pod katero področje spada vaš problem in se tako čim prej povežete s svetovalcem. Tak način izbire smo pripravili zaradi zagotavljanja višje kakovosti pravnega svetovanja, saj vam na izbranem področju svetujejo le svetovalci, ki imajo dolgoletne izkušnje in znanja iz tega področja. Svetujemo vam izkušeni pravni strokovnjaki, ki se vsakodnevno ukvarjamo s težavami navadnih ljudi. Seveda pa znamo pomagati tudi podjetjem in tako gledamo na probleme celostno. Vsi svetovalci so objavljeni na spletni strani www.pravnitelefon.si

Naše stranke znamo pozorno poslušati in jim zapletene pravne rešitve enostavno predstaviti. Pravni telefon strankam pogosto predstavlja prvi korak pri reševanju njihovih pravnih težav. Storitev je še posebej namenjena klicateljem, ki potrebujejo nasvet o možnostih za uspeh v postopku, o pravicah, ki jim pripadajo, o kršitvah, ki so jih deležni, o tem kako ravnati v posameznih postopkih (delovnih, davčnih, izvršilnih, inšpekcijskih, gradbenih, prekrškovnih, ločitvenih…) itd… Iz naših izkušenj vemo, da se ljudje prepogosto svojih pravic premalo in prepozno zavedajo. Posledice pa so lahko nepričakovane in hudo prizadanejo.

Zato dovolite, da ZA VAŠE PRAVNE SKRBI POSKRBIMO MI!

Pravni telefon – telefonsko pravno svetovanje 090 30 60*

(Cena klica iz omrežja Amis je 1,99 €/min. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.)

www.pravnitelefon.si

Oglasno sporočilo 


Sledite nam