fbpx

Nagovor g. Drnovška – Steklenička upanja

Zavod MON

Gospod predsednik dr. Janez Drnovšek je vse, ki so sodelovali v akciji Steklenička upanja za bolnike z rakom nagovoril z besedami: "Spoštovani, vsi, ki sodelujete v vseslovenski dobrodelni akciji “Steklenička upanja”, prispevate pomemben kamenček v…

Gospod predsednik dr. Janez Drnovšek je vse, ki so sodelovali v akciji Steklenička upanja za bolnike z rakom nagovoril z besedami:

“Spoštovani,

vsi, ki sodelujete v vseslovenski dobrodelni akciji “Steklenička upanja”, prispevate pomemben kamenček v mozaiku skupnega boja proti raku. Vsaka steklenička upanja je dragocena, saj nosi srčno željo, da prinese bolniku pozitivno energijo in notranjo moč.

Vem, da nas življenje nemalokrat postavlja pred težke preizkušnje, vendar s pozitivno naravnanostjo lahko prebrodimo marsikaj težkega, tudi kar se nam zdi v danem trenutku brezizhodno. Zato verjamem, da lahko s svojo voljo do življenja in vztrajnostjo dosežemo, kar si zastavimo.

Podpiram vaša skupna prizadevanja, da v sodelovanju z zdravstvenimi ustanovami in pristojnimi državnimi institucijami razvijate program za pomoč in ohrabritev obolelih za rakom in njihovih najbližjih.

Lepo vas pozdravljam,

Janez Drnovšek

Ljubljana, 17. marca 2006″

V prilogi lahko preberete in vidite originalno pismo.


Sledite nam