fbpx

Med.Over.Net v Dnevniku

Zavod MON

Strokovnjaki največje virtualne posvetovalnice v Sloveniji odslej tudi na straneh zdravja v Dnevnik-u. Uvedena je nova rubrika: Med.Over.Net-ovi strokovnjaki svetujejo. V decembru 2005 sta dogovor o sodelovanju sklenila eden najbolj branih dnevnikov in najbolj obiskana…

Strokovnjaki največje virtualne posvetovalnice v Sloveniji odslej tudi na straneh zdravja v Dnevnik-u. Uvedena je nova rubrika: Med.Over.Net-ovi strokovnjaki svetujejo.

V decembru 2005 sta dogovor o sodelovanju sklenila eden najbolj branih dnevnikov in najbolj obiskana spletna zdravstvena posvetovalnica v Sloveniji.

V vsaki ponedeljkovi številki Dnevnika, na straneh namenjenih zdravju, bo objavljeno eno vprašanje in odgovor iz področja zdravja, kot sta ga zapisala uporabnik spletne strani s svojo dilemo in strokovni sodelavec/ka iz vidika stroke.

Vsa vprašanja in odgovori ostajajo brezplačni. Ob vse bolj ogroženi splošni anonimnosti na Internetu pa bo dobrodošel tudi podatek, da vse, kar uporabnik spletne strani Med.Over.Net postavi kot vprašanje ali komentar, ostane anonimno. Registracija in posredovanje osebnih podatkov ni potrebno, prav tako pa upravljavec spletne strani zagotavlja varovanje podatkov. To je bistvenega pomena pri posebno travmatičnih osebnih izkušnjah, dilemah in pomembnih življenjskih vprašanjih, o katerih je z bližnjimi ljudmi nekoliko težje spregovoriti. To so predvsem teme povezane z zlorabami, nasiljem, problemi v partnerskih odnosih, zdravstvenih težavah, katerih se ljudje sramujejo in vprašanji, ki so povezana s tabu tematikami, kot so spolnost, zasvojenosti, duševne motnje …


Sledite nam