fbpx

Netko 2005 – srebrno priznanje za Med.Over.Net

Zavod MON

Netko 2005: Nagrade za najboljše poslovne spletne strani so podeljene Na Gospodarski zbornici Slovenije so v četrtek, 20.10.2005 na zanimivi in privlačni prireditvi podelili nagrade Netko. Nagrado Netko, priznanje za najboljšo poslovno spletno stran v…

Netko 2005: Nagrade za najboljše poslovne spletne strani so podeljene

Na Gospodarski zbornici Slovenije so v četrtek, 20.10.2005 na zanimivi in privlačni prireditvi podelili nagrade Netko. Nagrado Netko, priznanje za najboljšo poslovno spletno stran v Sloveniji, je pripravila Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo in v soorganizaciji časopisa Dnevnik.

V kategoriji Zdravje je srebrno priznanje Netko prejela spletna stran http://www.med.over.net/, ki jo je izdelalo podjetje Siix, d. o. o.

Čestitamo Primožu Cimermanu in ekipi Med.Over.Net-a!

Letos se je za nagrado Netko v 14 kategorijah potegovalo 89 spletnih mest, kar je dokaz, da se lastniki spletnih mest še kako zavedajo pomembnosti tega komunikacijskega kanala. Količini primeren je bil tudi velik razpon v sami kakovosti spletnih mest, ki izrazito niha tudi po posameznih kategorijah. Po kakovosti navzgor najbolj odstopajo tiste kategorije, kjer so spletna mesta tesno povezana z doseganjem ciljev celotne organizacije in s tem povezanimi procesi. Spet so v drugih kategorijah spletna mesta zastavljena manj ambiciozno, saj večinoma služijo zgolj za doseganje komunikacijskih in drugih parcialnih ciljev organizacije.

Spletna mesta, nagrajena s  srebrnim Netkom, izkazujejo odlično sodelovanje izvajalcev in naročnikov, katerega rezultat je korektno uresničevanje ambiciozno zastavljenih ciljev. Vsako nagrajeno spletno mesto odlikujejo presežki v enem ali več merilih, ki se sestavljajo v izvrstno celoto. Podeljenih je bilo 10 srebrnih priznanj.

Prejemnike letošnje nagrade Netko je izbrala sedemčlanska žirija (trije predstavniki podjetij iz Sekcije za splet: Tomo Glažar, Sonce.net, Matija Hiti, Hal Interactive, Saša Javorič, Kivi Com, predstavnik GZS Polona Podgoršek, predstavnik javne uprave Dušan Kričej, predstavnik javnosti Gašper Koren, sodelavec projekta RIS, in Brane Šalamon, Dnevnik). Člani letošnje žirije nagrade Netko so namenoma zbrani z različnih področij, tako da so lahko zagotovili čim širši pogled in bolj objektivne končne ocene.

Žirija je letos podelila nagradi zlati Netko za spletni mesti, ki izkazujeta spletno odličnost v popolnoma vseh pogledih, uporabnika pa hkrati navdušujeta s presežki, ki postavljajo nove – višje meje vrednot stroke.

O prejemnikih Zlatega priznanja na Posebne nagrade si lahko preberete na straneh Netko >>>


Sledite nam