fbpx

BreastScan metoda podjetja Mogy med najzanimivejšimi novostmi v Ženevi

Zavod MON

Spoštovani! Iz Ženeve smo prejeli sporočilo organizatorja, da so na včerajšnji predstavitveni tiskovni konferenci, kjer je bilo prisotno 112 novinarjev, ki pokrivajo inovacijsko področje, izbrali 33 najbolj zanimivih novosti,ki bodo predstavljene na sejmu izmed 1009…

Spoštovani!

Iz Ženeve smo prejeli sporočilo organizatorja, da so na včerajšnji predstavitveni tiskovni konferenci, kjer je bilo prisotno 112 novinarjev, ki pokrivajo inovacijsko področje, izbrali 33 najbolj zanimivih novosti,ki bodo predstavljene na sejmu izmed 1009 novosti od 735 inventorjev iz 42 držav vseh 5 kontinentov.

Med 33 najbolj zanimivimi novostmi so kar 3 slovenska dela, ki bodo deležna posebne predstavitve in promocije in med temi je novost iz podjetja Mogy in sicer metoda BreastScan  za zgodnje odkrivanje raka na dojki.

Metoda BreastScan je funkcionalna diagnostika, kjer s pomočjo izmerjene temperature pridobimo informacijo o delovanju tkiva. Je primerna za vse
ženske ne glede na njihovo starost. Metode se kombinirajo med sabo glede na leta ženske, strukturo dojk in rizičnost ženske.
Ob tipnih spremembah ali suspektnih izidih preiskav postavlja končno diagnozo zdravnik specialist, kateri opravi tudi klinični pregled.

Metoda BreastScan je samoplačniška, je dober start in odlična preventivna metoda, katera lahko v 90% ovrže sum na maligno obolenje. Cena pregleda je okoli
15.000 SIT.

Več o metodi:
<http://med.over.net/mo-gy/preventivni_pregledi_dojk/clanki_2003/slovenski/index.php>

Podjetje Mogy sodeluje tudi na spletnem portalu http://www.med.over.net/, kjer svetuje na forumu “Preventivni pregledi dojk”.

Želimo vam še naprej lep dan,

S spoštovanjem,

Zavod Med.Over.Net
Primož Cimerman
direktor
http://www.med.over.net/
tel.: 01/520 50 50
e-mail: [email protected]
/* */


Sledite nam