fbpx

Pozorno pri zdravilih prek interneta!

Človeško telo, Zdravje in bolezni

Vsak tretji oglas, ki ga dobimo prek spleta, ponuja modro tabletko, ki pa je največkrat ponarejena!

Tveganje je veliko

Vsak tretji oglas, ki ga dobimo prek spleta, ponuja modro tabletko, ki pa je največkrat ponarejena! Razvoj elektronskega povezovanja je v zadnjih letih v razvitem svetu predvsem preko spleta in mobilne telefonije dosegel nesluten razvoj. Še pred desetletjem smo le redki imeli dostop do spleta, računalniški programi in orodja pa so bili precej nerodni in počasni. V sedanjosti pa smo priča izjemno hitremu razvoju spletne trgovine, ki poleg nekaterih prednosti predstavlja tudi kopico nevarnosti.

Najbolj oglaševani izdelki na spletu pa so prav zdravila in medicinski pripomočki, med katerimi je daleč najpogosteje omenjana modra tabletka  z aktivno učinkovino sildenafilijev citrat.

5B21F6E2-95CC-11E1-B2AF-4FAE65B94067

Oglaševanje je običajno videti nekako takole: Vsakodnevno naše elektronske predale zasipajo z reklamnimi pismi s sledečimi ponudbami: »Dovolite, da naredimo vaše spolno življenje zopet razburljivo.« Pojavljajo pa se tudi taka vprašanja: »Ali imate težave z erekcijo? Ali s partnerko nista zadovoljna s kakovostjo spolnih odnosov? Ali želite imeti optimalne spolne odnose?« itd, itd.

Vir: revija Viva

Težave z erekcijo so zelo razširjen pojav. Posvetujte se na forumu ED – želiva si spolnosti  >>


Sledite nam