fbpx

Splošni bolnišnici Novo mesto podeljena mednarodna akreditacija za bolnišnice DNV – NIAHO

arhiv

Akreditacija DNV – NIAHO je uradno priznana akreditacija za bolnišnice, ki kot osnovo vključuje zahteve standarda ISO 9001. Pridobitev akreditacije DNV – NIAHO zagotavlja večjo…

Akreditacija DNV – NIAHO je uradno priznana akreditacija za bolnišnice, ki kot osnovo vključuje zahteve standarda ISO 9001. Pridobitev akreditacije DNV – NIAHO zagotavlja večjo kakovostno in varno obravnavo pacientov in pomeni večjo prepoznavnost med evropskimi bolnišnicami.

Splošna bolnišnica Novo mesto je certifikat prejela po opravljeni predcertifikacijski presoji v mesecu juniju 2011 in uspešno izvedeni akreditacijski presoji v začetku meseca novembra 2011.

Splošna bolnišnica Novo mesto je ena od štirih mednarodno akreditiranih bolnišnic v Sloveniji, poleg Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – Soča, Splošne bolnišnice Jesenice in Bolnišnice Golnik KOPA, ki je prejela certifikat za vzpostavitev sistema celovitega vodenja kakovosti, oskrbe in varnosti pacientov za celotno dejavnost Splošne bolnišnice Novo mesto.

Vir: Splošna Bolnišnica Novo Mesto

 


Sledite nam