fbpx

LiveNetLife (LNL) – listanje in branje sorodnih tem

Zanimivo

LiveNetLife (okrajšano LNL) uporabnikom omogoča interaktivno prebiranje strani Med.Over.Net. LiveNetLife – LNL prikazuje podobne vsebine, ki jih v istem trenutku prebirajo drugi uporabniki, omogoča klepet,…

LiveNetLife (okrajšano LNL) uporabnikom omogoča interaktivno prebiranje strani Med.Over.Net.

LiveNetLife – LNL prikazuje podobne vsebine, ki jih v istem trenutku prebirajo drugi uporabniki, omogoča klepet, ki se ne zapiše na forumu in preko povezav priporoča v branje nove vsebine.

 
LNL aktivirate tako, da se z miško zapeljete v spodnji desni kot monitorja

Sorodne teme

Primer:
Obiskovalec na strani Avto.Over.Net prebira novico z naslovom “Prihaja novi BMW serije 3”. LNL mu izpiše vsebine o “BMW” tudi na drugih straneh Med.Over.Net-a, na primer na forumu Avtomobilizem ali Starševski čvek. Tako vidite še druge podobne vsebine, ki so oddaljene le klik stran in jih v istem trenutku bere nekdo drug.

Trenutne prebirane teme so prikazane in urejene po pomembnosti. V spodnjem desnem kotu monitorja so razvrščene po podobnosti, ki se  proti levi strani izgublja. Podobnost vsebine lahko spremljate preko “% podobnosti”.

V kolikor vas zanima, katere podobne vsebine se trenutno prebirajo, se z miško zapeljite preko povezave in izpiše se vam celoten naslov. S klikom na povezavo lahko vsebino tudi odprete in preberete.

 
Trenutne brane teme so prikazane in urejene po pomembnosti.

Klepet

LiveNetLife – LNL omogoča tudi klepet. Vsak obiskovalec je predstavljen z navidezno sliko/avatarjem in povezavo na spletno stran, ki jo trenutno uporablja. Klepet obiskovalcev je viden v obliki oblačkov nad slikami obiskovalcev, tako kot v stripih. Uporabniki, ki so na spletnih straneh prisotni preko mobilnega telefona, lahko storitev uporabljajo kot bi klepetali s prijatelji v storitvi GTalk.

 

 
LNL je videti zapleten, ampak zelo prijeten za uporabo takrat, ko bi se radi sprehajali med podobnimi temami, ki so v nekem trenutku najbolj brane.

LNL se uporablja na portalih Avto.Over.Net, Travel.Over.Net, Syling.Over.Net in Med.Over.Net.  Storitev omogoča LiveNetLife.


Sledite nam