fbpx

Dobrodelni koncert

arhiv

Humanitarni klub posvojencev AS vljudno vabi na Dobrodelni koncert v nedeljo, 27. novembra 2011 ob 19. uri v Bohinj Park Eko Hotel. Na koncertu bodo zapeli: Manca Špik,…

Humanitarni klub posvojencev AS vljudno vabi na Dobrodelni koncert v nedeljo, 27. novembra 2011 ob 19. uri v Bohinj Park Eko Hotel.
Na koncertu bodo zapeli: Manca Špik, Samuel Lucas, Victory, Boštjan  Bračič, Lucienne Lončina in priznani bohinjski glas, Janja Hvala. Posebna glasbena gostja večera pa je mednarodno uveljavljena pevka, Manca Izmajlova. Nove talente bomo poslušali pod mentorstvom glasbene delavnice www.pop-petje.si v sodelovanju z Raayem in Marjetko.
Plesne točkenam bodo predstavili plesalci iz Plesalnice Bohinj pod mentorstvom Slavi Martinovič.

Sredstva se zbirajo za izdajo spominske knjige (baby book) oz. življenjske knjige za otroke, ki so bili posvojeni, da bodo lahko tudi oni dobili svojo knjigo, ki  jo bodo izpolnjevali skupaj s starši in jim bo lep spomin na otroške trenutke, ko odrastejo.

Še posebej vabljeni vsi, ki imate osebno izkušnjo s posvojitvijo, tako odrasli  kot tudi otroci, saj bo to njihova knjiga.

Otroke bo obiskal tudi Miklavž!

 

Več informacij preberite na forumu Posvojitev otroka in rejništvo na >>


Sledite nam