fbpx

Zdravljenje družinske karme

arhiv

Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih čustvenih vozlov (družinske karme), ki nam pomaga globlje doživeti in razumeti sebe in člane naše družine, hkrati pa…

Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih čustvenih vozlov (družinske karme), ki nam pomaga globlje doživeti in razumeti sebe in člane naše družine, hkrati pa prebuja tisto ljubezen, ki resnično zdravi naše odnose in nam daje novo življenjsko energijo.

Pri postavitvi družine izberemo predstavnike za mamo, očeta, zakonskega partnerja, otroke, sestre, brate in druge člane družine ter jih postavimo v prostor. Osupljivo je, da izbrane osebe, ki predstavljajo družinske člane, natanko občutijo, kaj se v družini dogaja, čeprav pravi družinski člani niso navzoči. Ob postavitvi družine pridejo na površje bolezenske dinamike medčloveških odnosov in tudi skrite moči ljubezni, ki vodijo ven iz težav.

VIKEND DELAVNICA

  • Maribor, 18. do 20. november
  • Strunjan, 2. do 4. december
  • Ljubljana, 9. do 11. december
  • Nova Gorica, 16. do 18. december

4-URNA DELAVNICA

Za vse, ki vas zanima metoda postavitev družine, a si težko vzamete za delavnico cel vikend. Za vse, ki čutite, da bi postavitve radi spoznali postopoma in ne s preveliko čustveno intenzivnostjo. Na delavnici boste usvojili osnove delovanja postavitve, vsakdo pa bo imel tudi svojo malo postavitev, s katero bo dobil globlji uvid v svoje družinske odnose.

  • Ljubljana, 17. november
  • Novo mesto, 24. november
  • Bled, 1. december
  • Velenje, 8. december
  • Koper, 15. december

IZKUŠNJA UDELEŽENKE

“Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem malo »uredila« zgodbe naše zadnje delavnice. Zame pomenijo izjemno pomembna in globoka sporočila in zelo sem hvaležna Neskončni Ljubezni, tebi in vsem udeležencem delavnice, da so lahko prišla do mene. Našla sem odgovore na mnoga vprašanja, ki me že dolgo spremljajo in jih samo z razumom nisem mogla razrešiti. Obenem se odpirajo nova področja, kamor moram pogledati in počistiti »navlako«, pa če me je še tako strah. S pomočjo različnih vlog v postavitvah družin mi je bilo dano od blizu videti, s čim vse se da zamotiti, da se ni treba soočiti z resnico. Nekatere od teh vzorcev z velikim »uspehom« uporabljam že desetletja, a so tako nevidno vgrajeni vame, da jih kljub pozornosti nisem opazila ali prepoznala. To spoznanje mi je še posebej dragoceno, nekateri udeleženci, njihove zgodbe in odločitve pa pravi navdih zame. Boštjan, želim ti iz srca, da bi bilo tvoje delo nenehen vir vsakršnega blagoslova zate in za tvojo družino, kakor je postalo zame.”Tanja

Vir: Čustvena inteligenca

Obiščite spletni forum Čustvena inteligenca in izvedeli boste več na >>


Sledite nam