fbpx

Ex kadilci tudi v Cankarjevem domu

arhiv

Na velikem koncertu skupine Terrafolk v Cankarjevem domu se je pred Gallusovo dvorano predstavila tudi odmevna kampanja »Ex kadilci so zmagovalci«, ki pod okriljem Evropske…

Na velikem koncertu skupine Terrafolk v Cankarjevem domu se je pred Gallusovo dvorano predstavila tudi odmevna kampanja »Ex kadilci so zmagovalci«, ki pod okriljem Evropske komisije teče po vseh državah Evropske unije. Tako se je vsaj tisti večer ali pa za vedno kajenju odreklo kar nekaj obiskovalcev kulturne prireditve.

Odmevna kampanja se je v Sloveniji predstavila tako na mednarodnem oglaševalskem festivalu »Golden Drum«, na športnem področju na 5. Rallyu Idrija – Cerkno in na nogometni tekmi v Domžalah, v soboto pa smo kadilce spodbujali k opuščanju kajenja še na umetniško-kulturni prireditvi.

Namen kampanje „Ex-kadilci so zmagovalci” je namreč pomagati 25- do 34-letnikom, da opustijo to nezdravo navado oziroma se še naprej izogibajo tobaku in postanejo „zmagovalci“ v svojem življenju brez kajenja. »Zmagovalec« namreč promovira pozitivne strani življenja brez tobaka, kot so boljše zdravje, boljša socialna interakcija, več denarja in seveda boljša kakovost življenja.

Vir: exsmokers.eu


Sledite nam