Latino ljubimec je le mit!

anonimni uporabnik, 17. oktober 2011
Ostalo

Latino ljubimci so znani po tem, da v postelji žensko vedno zadovoljijo do popolnosti. Težave v postelji naj bi jim bile povsem nepoznane. Toda nekateri…

Latino ljubimci so znani po tem, da v postelji žensko vedno zadovoljijo do popolnosti. Težave v postelji naj bi jim bile povsem nepoznane. Toda nekateri podatki kažejo, da so latino ljubimci morda  le mit.

V Latinski Ameriki so tako zdravila za zdravljenje motnje erekcije v nasprotju z Evropo med najbolje prodajanimi zdravili sploh. Če moški v Latinski Ameriki oziroma latino ljubimci ne bi imeli težav v postelji, prodaja teh zdravil zagotovo ne bi bila tolikšna. V določeni meri je velika prodaja resda posledica lažje dostopnosti teh zdravil, saj zanje v Latinski Ameriki ni potreben zdravniški recept. Toda obenem vendarle kaže, da se tudi latino ljubimci spopadajo s težavami z erekcijo.

Kljub temu pa med tako imenovanimi latino ljubimci in na primer Evropejci obstaja pomembna razlika, ki lahko vpliva tudi na kakovost spolnega življenja. V latinskem svetu se namreč o spolnosti pogovarjajo bistveno bolj sproščeno, zato moški z erekcijskimi težavami tudi prej poiščejo pomoč zdravnika. Njihova težava torej spolnega življenja ne obremenjuje tako močno kot recimo pri slovenskih moških, od katerih zdravnika v primeru težav z erekcijo obišče le vsak deseti. Čar latino ljubimcev tako ni, da nimajo nobenih težav v postelji, ampak da so se o njih pripravljeni odkrito pogovoriti in jih čim prej odpraviti.

Obiščite spletni forum ED – želiva si spolnosti ter za nasvet povprašajte specialista urologa in družinskega terapevta ali preberite izkušnje drugih.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,669
29.03.2024 ob 11:50
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close