fbpx

Latino ljubimec je le mit!

arhiv

Latino ljubimci so znani po tem, da v postelji žensko vedno zadovoljijo do popolnosti. Težave v postelji naj bi jim bile povsem nepoznane. Toda nekateri…

Latino ljubimci so znani po tem, da v postelji žensko vedno zadovoljijo do popolnosti. Težave v postelji naj bi jim bile povsem nepoznane. Toda nekateri podatki kažejo, da so latino ljubimci morda  le mit.

V Latinski Ameriki so tako zdravila za zdravljenje motnje erekcije v nasprotju z Evropo med najbolje prodajanimi zdravili sploh. Če moški v Latinski Ameriki oziroma latino ljubimci ne bi imeli težav v postelji, prodaja teh zdravil zagotovo ne bi bila tolikšna. V določeni meri je velika prodaja resda posledica lažje dostopnosti teh zdravil, saj zanje v Latinski Ameriki ni potreben zdravniški recept. Toda obenem vendarle kaže, da se tudi latino ljubimci spopadajo s težavami z erekcijo.

Kljub temu pa med tako imenovanimi latino ljubimci in na primer Evropejci obstaja pomembna razlika, ki lahko vpliva tudi na kakovost spolnega življenja. V latinskem svetu se namreč o spolnosti pogovarjajo bistveno bolj sproščeno, zato moški z erekcijskimi težavami tudi prej poiščejo pomoč zdravnika. Njihova težava torej spolnega življenja ne obremenjuje tako močno kot recimo pri slovenskih moških, od katerih zdravnika v primeru težav z erekcijo obišče le vsak deseti. Čar latino ljubimcev tako ni, da nimajo nobenih težav v postelji, ampak da so se o njih pripravljeni odkrito pogovoriti in jih čim prej odpraviti.

Obiščite spletni forum ED – želiva si spolnosti ter za nasvet povprašajte specialista urologa in družinskega terapevta ali preberite izkušnje drugih.


Sledite nam