fbpx

4 kovčki iz otroštva

arhiv

Verjetno ste se že kdaj zalotili, da ste na določeno situacijo reagirali drugače, kot bi  si želeli. Mnogokrat so te reakcije hitrejše kot naše zavestne…

Verjetno ste se že kdaj zalotili, da ste na določeno situacijo reagirali drugače, kot bi  si želeli. Mnogokrat so te reakcije hitrejše kot naše zavestne odločitve in včasih niti ne razumemo, zakaj smo nekaj storili. Velikokrat so te kovčki iz otroštvareakcije posledica izkušenj iz otroštva in so del našega nezavednega ozadja, ki ga nosimo s sabo.

Po Imago partnerski teoriji prinesemo iz svojega otroštva v odraslost štiri kovčke:

  • nezadovoljene potrebe in čustvene rane
  • preživetvene strategije
  • izgubljene deli sebe
  • Imago – nezavedno podobo o partnerju.

Prtljage iz otroštva pogosto sploh ne opazimo, dokler določenih svojih impulzov, reakcij, občutkov in vedenj ne ozavestimo. In ker imajo kovčki iz otroštva lahko velik vpliv na naše sedanje delovanje, čustvovanje, razmišljanje, pričakovanja, občutke in celo na to, v koga se zaljubimo, jih je vredno odpreti in pogledati, kaj se skriva v njih.

Toplo vabljeni na delavnico, kjer boste raziskovali svoje kovčke iz otroštva in njihov vpliv na vaše sedanje življenje! Delavnica je praktično izkustvena ter vključuje spoznanja metode Postavitve družine in Imago partnerske teorije.

Termini: (Delavnica obsega 4 srečanja po 3 ure)

  • Ljubljana, pričetek ponedeljek, 26.9. ob 17.30
  • Koper, pričetek torek, 27.9. ob 17.30

Informacije in prijave:
Boštjan Trtnik
tel: 031 481 537
e-mail: [email protected]

Vir: Šola čustvene inteligence


Sledite nam