fbpx

Kraje psov se dogajajo tudi pri nas

arhiv

Družina se je ravno vračala domov s počitnic, ko je prejela klic babice. Ta je imela v času dopusta družine v varstvu majhnega kužka, mladiča,…

Družina se je ravno vračala domov s počitnic, ko je prejela klic babice. Ta je imela v času dopusta družine v varstvu majhnega kužka, mladiča, čistokrvne pasme. Ukradli so ga. Izpred večjega nakupovalnega centra, kjer na vratih piše, da je psom vstop prepovedan.

Pred centrom je poseben, senčen prostor za pse, kamor ga lahko privežeš, in posodica vode. Kužka je babica privezala tja. Po desetih minutah, ko je v trgovino skočila le po cigarete in nekaj mesa, se je vrnila, a psa ni bilo več. Ostal je le povodec, brez ovratnice. Zagnala je vik in krik in s pomočjo prijaznih ljudi takoj preiskala okolico. Za psom ni bilo več sledi.

Svetovali so ji, naj gre v nakupovalni center na oddelek za varnost in povpraša za ogled kamer. Varnostnica ji najprej ni dovolila vpogleda in je zavrnila tudi prošnjo, da sama pogleda, kaj se je zgodilo. Se je pes sam staknil iz povodca ali ga je kdo ukradel?

Vir: delo.si

Hišni ljubljenčki povzročajo nemalo skrbi. Več na forumu Domače živali na >>


Sledite nam