fbpx

NEOparkirišče – parkirišče za nosečnice

arhiv

Počutje nosečnice vpliva na otroka, zato je v tem času popolna pozornost za zdravje, dobro počutje in počitek še posebej pomembna, tako s strani nosečnice,…

Počutje nosečnice vpliva na otroka, zato je v tem času popolna pozornost za zdravje, dobro počutje in počitek še posebej pomembna, tako s strani nosečnice, njenih bližjih in ne nazadnje širše družbe.

V trgovskem centru EUROPARK v Mariboru se v tretji etaži prenovljene garažne hiše, tik ob vhodu v center, danes že nahaja privilegirano parkirišče za nosečnice. Kmalu bodo nosečnice deležne svojega parkirišča tudi v  Supernovi v Kopru. V projektu NEOparkirišče – parkirišče za nosečnice, sta združili moči družba NEOCELICA in portal Med.Over.Net.

Namen projekta je nosečnicam prihraniti stres ob iskanju prostega parkirnega mesta, ne le v vseh večjih trgovskih centrih po Sloveniji, temveč tudi na javnih in drugih parkirnih površinah.

Ob tej priložnosti vabimo otroke, da se udeležijo nagradnega natečaja »NARIŠI NOSEČNICO«, ki se bo odvijal v EUROPARKU v Mariboru, v sklopu ustvarjalnih delavnic med 24.8. in 3.9.2011.

 

Kakšni so vsakodnevni izzivi za nosečnice pa preberite na spletnem forumu Nosečnost na >>


Sledite nam