fbpx

Na morje in sonce… pa še po večje prsi in manjši trebuh

arhiv

Maroko, zaradi sončnih plaž, eksotičnih jedi in številnih zgodovinskih znamenitosti že dolgo znan kot množično obiskan turistični cilj, v zadnjem času dobiva novo turistično ponudbo….

Maroko, zaradi sončnih plaž, eksotičnih jedi in številnih zgodovinskih znamenitosti že dolgo znan kot množično obiskan turistični cilj, v zadnjem času dobiva novo turistično ponudbo. Tuje obiskovalce namreč vse bolj privablja s klinikami za plastično kirurgijo. Maročani so tako z veseljem zgrabili še »medicinski turizem«.

Iz Evrope je v Maroko potreben samo kratek letalski polet, zato v to severnoafriško državo prihaja čedalje več tujcev, ki jih privabljajo nizke cene obraznega liftinga, popravljanja nosov, operacij trebuhov in podaljševanja penisov.

Pacientom, kot je 31-letna Španka Marcela, mamica treh otrok, Maroko ponuja priložnost cenejšega kirurškega posega, ki bi doma stal veliko več. »Tukaj lahko dobim poceni in zanesljivo varstvo za otroke, operacija pa je precej cenejša kot v Španiji. Tako združimo prijetne počitnice s koristnim. Menim tudi, da je klinika ena najboljših na svetu,« pravi Marcela, ki se je pred abdominoplastiko oziroma kozmetično operacijo trebuha napotila na zadnji posvet s kirurgom v Rabat.

Vir: delo.si

Posvetujte se o različnih korekcijski posegi na forumu Klinika dr. Fabjana na >>


Sledite nam