fbpx

Podarjamo brezplačne vstopnice za Dobrodelni koncert

arhiv

Družbe v Skupini KD Group in Zavod Med.Over.Net podarjata brezplačne vstopnice za Dobrodelni koncert v Arboretumu Volčji Potok Arboretum se pridružuje akciji Društva za zdravje…

Družbe v Skupini KD Group in Zavod Med.Over.Net podarjata brezplačne vstopnice za Dobrodelni koncert v Arboretumu Volčji Potok

Arboretum se pridružuje akciji Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije “Obleci me v rdeče”, ki poteka v okviru mednarodne akcije Go red for Women, in predstavlja kampanjo za zdravje srca žensk.

Na junijsko noč bodo srca v Arboretumu Volčji Potok greli zvoki Simfoničnega orkestra RTV Slovenija pod taktirko Patrika Grebla ter glasovi Eroike, Nuše Derende, Darje Švajger  in Alenke Gotar. Od vsake prodane vstopnice bosta 2 evra namenjena Društvu za srce in ožilje Slovenije za podporo akcije “Obleci me v rdeče”.

Srčni partner

Glavni partner dobrodelnega koncerta so Družbe v Skupini KD Group: Adriatic Slovenica d.d., KD Banka d.d., KD Group d.d., KD Skladi, d.o.o. in KD Življenje d.d. Skupina KD Group preko svoje ustanove KD Fundacija akciji Društva za zdravje srca in ožilja Slovenije ‘Obleci me v rdeče’, podarja donacijo v višini 5.000,00 EUR.

Podrobnejše informacije o akciji “Obleci me v rdeče” preberite na spletni strani www.zenskosrce.si

Nagradna igra

Družbe v Skupini KD Group in Zavod Med.Over.Nete bosta osrečila 5 nagrajencev z 2 vstopnicama za Dobrodelni koncert v Arboretumu Volčji Potok. ( 5 nagrajencev bo prejelo vsak po 2 vstopnici)

Prisluhnite združenim angelskim glasovom v prelepem ambientu Volčjega potoka BREZPLAČNO.

Pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje in s kančkom sreče je nagrada lahko vaša.

Vir: Zavod Med.Over.Net


Sledite nam