fbpx

Vikend trening partnerskih in vzgojnih veščin

arhiv

Se želite pri vzgoji počutiti varno in želite tudi vašim najbližjim, da se v odnosu z vami počutijo varno? Se tudi vam dogaja, da hrepenite…

Se želite pri vzgoji počutiti varno in želite tudi vašim najbližjim, da se v odnosu z vami počutijo varno? Se tudi vam dogaja, da hrepenite po tem, kako boste kvalitetno preživeli čas skupaj, potem pa takoj, ko se zberete, nastane konflikt? Si želite, da bi vas otroci bolj upoštevali? Da bi vas partner slišal in razumel? Morda čutite, da s partnerjem rešujeta konflikte drug mimo drugega, namesto skupaj? Imate občutek, da s partnerjem ali z otrokom izgubljate stik? Vedno je čas, da se naučite načinov, kako to izboljšati. Se vam vse to morda še ne dogaja, vseeno pa bi bili radi pripravljeni na zrelo in učinkovito partnerstvo in medsebojno sodelovanje pri vzgoji otrok?

Kaj boste pridobili z udeležbo na treningu partnerskih in vzgojnih veščin?

Naučili se boste, kako v konkretnem življenju odgovoriti na ključna vprašanja, ki se pojavljajo v življenju partnerjev in staršev. Dobili boste konkretne poti in načine za uspešno reševanje.

  • Katere so pomembne sestavine družine kot delujočega sistema?
  • V katerih vzgojnih stališčih in praksah se s partnerjem razhajata?
  • Kakšne vzorce komunikacije in reševanja konfliktov sta razvila?
  • Kako naj rešujeta stresne situacije v medsebojnem odnosu?

Kako trening poteka?

Na treningu konkretno predstavimo tipične situacije, s katerimi se soočajo starši in ki pri njih povzročajo največ zadreg in dilem. Udeleženci niso samo opazovalci in poslušalci, ampak se aktivno vključijo v primere. S tem pridobijo neposredno izkušnjo z različnimi ravnanji in pregled nad paleto možnosti, ki jih lahko uporabijo v karakterističnih vzgojnih situacijah.

Skupaj z razvojem starševskih veščin se pri udeležencih poglobi tudi razumevanje samega sebe in svojih reakcij. To neposredno vpliva na partnerski odnos, ki pridobi novo moč in ustvarjalnost v razumevanju in komunikaciji med partnerjema.

Investicija v osebno srečo je neprecenljivega pomena!

Zaslužimo si biti srečni!

Vir: Vezal.si

Obiščite forum Izobraževanja, srečanja in dogodki in preberite več o prihajajočih dogodkih na >>


Sledite nam