Vabljni na DAN SONCA, 6. festival ustvarjalnosti

anonimni uporabnik, 20. maj 2011
Ostalo

Dan sonca, največji festival ustvarjalnosti daleč naokrog, se znova približuje. Festival je nastal v letu 2006 iz želje po ustvarjalnem druženju umetnikov, znalcev, snovalcev, ustvarjalcev…

Dan sonca, največji festival ustvarjalnosti daleč naokrog, se znova približuje. Festival je nastal v letu 2006 iz želje po ustvarjalnem druženju umetnikov, znalcev, snovalcev, ustvarjalcev in animatorjev z obiskovalci vseh generacij, da bi s skupnimi močmi ustvarjali, sodelovali, se sprostili in – igrali. Festival želi biti dostopen prav vsem, zato nima vstopnine. Je prostovoljsko organiziran, voden in izpeljan.

Dan bo potekal v imenu medsebojnega druženja, igranja in sodelovanja ter tako ponujal obilo sprostitve v prvovrstnem naravnem ambientu in ob pomirjajočih zvokih vode. Vsaka prispela skupina ali družina si bo lahko poiskala najbljubši prostor, namenjen umetniškemu ustvarjanju, druženju, kramljanju, razigranemu tekanju ali relaksaciji, obisku dogodivščin ter art in etno tržnice, možnost pa ima boste imeli tudi izpeljati lastne ideje.

Festival se bo pričel ob 11. uri z nastopom Otroške folklorne skupine Slemenci  ter petošolcev OŠ Primoža Trubarja in bo z različnimi programi potekal vse tja do 17. ure, ko si bomo skupaj ogledali  v okviru “Sončnega sija” orientalski ples skupine Viva z Golega in Mateje Mikulan ter prisluhnili mladima skupinama Blacksmith iz Dobrepolj in  festivalu že znani in navdušujoči Ogroženi vrsti iz KUD Primoža Trubarja Velike Lašče.

Vsi, ki bi želeli pokazati svoje ideje, spretnosti ali znanja, se razgibati v naravnem okolju  ali se z nami preprosto poveseliti, vabljeni, da se nam pridružite na Dnevu sonca!

Prireditev bo potekala v prijetnem ambientu ob Trubarjevi domačiji na Rašici v soboto, 21. maja 2011  s pričetkom ob 11. uri. Pridite, z vami bo lepše!

Podrobnejše informacije o programu preberite v priloženi PRILOGI

Poglejte si izbrane utrinke, ki jih je ujel foto objektiv na prizorišču dogajanja v preteklih letih in so zbrani v Galeriji Med.Over.Net

Vir: Zavod Med.Over.Net

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 19:17
296,669
28.03.2024 ob 20:01
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close