fbpx

Novinarska konferenca ob predstavitvi akcije 40 dni brez alkohola

arhiv

V sredo, 9. marca 2011, ob 11.00 bo v Galeriji Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani novinarska konferenca, na kateri bo predstavljena letošnja akcija…

V sredo, 9. marca 2011, ob 11.00 bo v Galeriji Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani novinarska konferenca, na kateri bo predstavljena letošnja akcija 40 dni brez alkohola.

Akcijo, ki letos poteka že šesto leto, organizirajo Slovenska Karitas, Javna agencija RS za varnost prometa – Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in Zavod Med.Over.Net. Pri organizaciji sodelujejo tudi Zavod Varna pot, Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani (projekt Sporočilo v steklenici) in Celjska interdisciplinarna akcijska skupine za varnost v cestnem prometu.

Glavna namena preventivne akcije so: izraziti solidarnost z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja, nesreč in bolezni, ki so posledica prekomernega uživanja alkohola v Sloveniji ter spodbuditi širšo javnost k spremembi družbenih navad povezanih s pitjem alkohola.

Organizatorji bodo na novinarski konferenci predstavili potek in namen letošnje akcije. Gostje na novinarski konferenci bodo člani Kluba zdravljenih alkoholikov Nova brazda Kranj, ki bodo predstavili delo svojega kluba in pomen akcije 40 dni brez alkohola v njihovem vsakodnevnem trudu za življenje brez alkohola.

Prisluhnite radijskemu oglasu

Kontaktne osebe organizatorjev:

Vir: brezalkohola.si

Neizmerljivo je trpljenje in stiske v družinah, kjer je prisoten alkohol. Obiščite spletni forum Alkohol na >>


Sledite nam