fbpx

Odziv na poziv PS Zares k odstopu predsednice ZZS

arhiv

Potem, ko so se zaradi afere Ultra in laganja vrstili pozivi k odstopu predsednika stranke Zares in ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, pa…

Potem, ko so se zaradi afere Ultra in laganja vrstili pozivi k odstopu predsednika stranke Zares in ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, pa ta tega ni hotel storiti, pri čemer ga je podprla tudi stranka, nima Zares niti najmanjše moralne pravice in verodostojnosti pozivati kateregakoli predsednika ali predsednico katerekoli nevladne ali druge organizacije k odstopu. Predsednika Zdravniške zbornice Slovenije namreč volijo in postavljajo slovenski zdravniki in zobozdravniki in ne stranka Zares.

Pri predsednici Zdravniške zbornice Slovenije namreč ni bila ugotovljena ali dokazana nobena kršitev zakona ali celo kaznivo dejanje, razen pojavljanja zlonamernih interpretacij na podlagi nepreverjenih in nepopolnih informacij. Ravno poziv stranke Zares je dodaten dokaz, da je v ozadju politično motiviran in dirigiran interes, ki si želi podrediti tudi slovensko zdravništvo.

Vir: Zdravniška zbornica Slovenije

Forum Zdravstvo pri nas? je virtualni prostor za pogovor o zdravstvu v Sloveniji. Več na >>


Sledite nam