fbpx

Sanolabor podpira aktivnosti Europe Donne

arhiv

V sklopu praznovanja 60-letnice so se v Sanolaborju pridružili aktivnostim Europe Donne pri zbiranju denarnih sredstev za nakup medicinske opreme. Direktor podjetja Sanolabor Marko Bokal…

V sklopu praznovanja 60-letnice so se v Sanolaborju pridružili aktivnostim Europe Donne pri zbiranju denarnih sredstev za nakup medicinske opreme.


Direktor podjetja Sanolabor Marko Bokal in podpredsednica Europe Donne Mojca Miklavčič

Sanolabor, d. d., je tradicionalni sopotnik slovenskega zdravstva, ki že 60 let oskrbuje bolnišnice, zdravstvene domove in druge institucije z medicinskim in laboratorijskim blagom, aparati in opremo.

Širokemu krogu potrošnikov je morda bolj poznan po 23 specializiranih prodajalnah medicinskih pripomočkov v 20 slovenskih mestih. V njih najpogosteje zahajajo ljudje, ki si želijo čim hitrejšega okrevanja po poškodbah ali boleznih in tisti, ki preventivno vlagajo v dobro počutje. S strokovnim nasveti in sloganom »Ko gre za zdravje« nase opozarjajo vse, ki ne vedo natančno kaj se skriva v njihovi ponudbi. V Ljubljani so v lanskem letu odprli tudi izposojevalnico medicinskih pripomočkov, kjer si je mogoče za krajši ali daljši čas izposoditi raznovrstne medicinske pripomočke in opremo.

Vir: Europa donna


Sledite nam