fbpx

Veseli taxi – alternativa v trenutku odločanja – brezplačen prevoz

arhiv

Studio utrip d.o.o. letos nadaljuje s projektom Veseli taxi™. Projekt je bil ob lanskem Veselem decembru v Kočevju izjemno dobro sprejet, zato ga letos ponavljamo…

Studio utrip d.o.o. letos nadaljuje s projektom Veseli taxi™. Projekt je bil ob lanskem Veselem decembru v Kočevju izjemno dobro sprejet, zato ga letos ponavljamo in nadgrajujemo, saj smo ga razširili tudi na območje Novega mesta in Ribnice. Izvedba Veselega taxija nam je uspela s pomočjo podpornikov, ki so verjeli v ta projekt, zato se jim ob tej priložnosti tudi iskreno zahvaljujemo.

Tudi letos je brezplačni taxi na voljo gostom kočevskih, ribniških in novomeških gostincev. Akcija je v Kočevju stekla 20. novembra – ob Svetovnem dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč, v Novem mestu bo stekla 27. novembra, v Ribnici pa v začetku veselega meseca in bo trajala vse do 27. decembra. Brezplačni taxi je na voljo vsak petek in soboto zvečer, med 20. uro in 3. uro zjutraj.

Glavni namen akcije je osveščanje javnosti o pomenu odgovornosti vsakega posameznika, ki ga ta nosi kot soudeleženec v cestnem prometu. Z akcijo želimo okrepiti varnost v cestnem prometu, zmanjšati število prometnih nesreč in obvarovati marsikatero življenje.

Ker se v času Veselega decembra, pa tudi že ob koncu meseca novembra, zaradi prednovoletnih zabav in veselega rajanja ni moč izogniti nazdravljanju in pitju žlahtne kapljice, posameznikom ponujamo možnost izbire. Spodbujamo jih k modri odločitvi. Naj bodo odgovorni in pokličejo Veseli taxi™!

Spoznjate življenja oseb za domačimi zidovi na spletnem forumu Alkohol na >>


Sledite nam