fbpx

Otroška humanitarna akcija Tudi otroci pomagamo

Zavod MON

Bliža se praznični čas obdarovanja, ki ostane v srcih otrok za vse življenje in zato se ga veselimo tudi odrasli. V težkih časih, ki jih doživljajo odrasli, se mnogo krivic zgodi tudi otrokom. Mnogi srečni…

Bliža se praznični čas obdarovanja, ki ostane v srcih otrok za vse življenje in zato se ga veselimo tudi odrasli. V težkih časih, ki jih doživljajo odrasli, se mnogo krivic zgodi tudi otrokom. Mnogi srečni otroci imajo vsega preveč, vedno več pa je tistih, katerim kljub ljubezni, starši ne morejo nuditi vsega, kar bi želeli. Ravno v prihajajočih dneh postajajo socialne razlike med najmlajšimi najbolj vidne, saj so otroci iz socialno ogroženih družin največkrat prikrajšani.

Prav zaradi tega se je nakupovalno središče Citypark odločilo, da že drugič skupaj z Rdečim križem organizira otroško humanitarno akcijo »Tudi otroci pomagamo«.

Akcija s sloganom »Česar ne potrebujem, z veseljem darujem« bo potekala od 19. novembra do 4. decembra 2010.

Poleg zbiranja knjig, šolskih potrebščin in toplih oblačil, je namen akcije tudi najmlajšim generacijam pokazati, da vsako dobrodelno dejanje šteje.

Prinesite knjige, šolske potrebščine ter topla oblačila, ki jih lahko podarite, na zbirno mesto. V prvem nadstropju nakupovalnega središča Citypark lahko poleg oddaje darila, v ustvarjalni delavnici izdelate tudi majhno pozornost.

Po zaključku akcije bodo zbrane donacije prejeli otroci iz socialno ogroženih družin.

Otroški humanitarni akciji se je pridružil tudi Zavod Med.Over.Net.

Po izboru uredništva Med.Over.Net


Sledite nam