fbpx

Inovacije premikajo zabaviščne parke v digitalno dobo

arhiv

Stanje v digitalnih vrstah je veliko bolj znosno kot v resničnosti Orlando – Ko ste zadnjič obiskali zabaviščni park, ste stali v vrsti, da bi…

Stanje v digitalnih vrstah je veliko bolj znosno kot v resničnosti

Orlando – Ko ste zadnjič obiskali zabaviščni park, ste stali v vrsti, da bi lahko obiskali priljubljeno vožnjo? Ste iz premočenih kopalk potegnili nekaj evrov, da ste si lahko privoščili hitro kosilo? Ste, ko ste se vrnili domov, prijateljem poslali fotografije zabavnega dne?

To je vse stvar preteklosti, so prepričani udeleženci sejma zabaviščne industrije v Orlandu, ki so oblikovali nove naprave, s katerimi bodo skušali izkušnje iz zabaviščnega parka prenesti v osebno digitalno dobo.

„Gostje postajajo vedno bolj mobilni, zato moramo imeti v žepu strategijo, s katero bomo potrošnikom zagotovili vsebino, ki jo zahtevajo,“ je zatrdil T.J. Christensen, vodja razvoja floridskega podjetja Accesso Mobile.

Podjetje ponuja prilagojeno aplikacijo za pametni telefon, ki obiskovalcem zabaviščnega parka omogoča nakup vstopnic, iskanje različnih voženj in iskanje prijateljev v parku z GPS sistemom, hkrati pa lahko prek aplikacije objavljajo novice na facebooku in Twitterju.

Vir: dnevnik.si


Sledite nam