fbpx

Naš vsakdanjik v družbi alergije

arhiv

"" Že kakšnih 7 let imam eno hecno alergijo, ki se pojavlja ob mrazu, se pravi najprej rdečica, pike, otekam, srbi za znoret, če je…

“” Že kakšnih 7 let imam eno hecno alergijo, ki se pojavlja ob mrazu, se pravi najprej rdečica, pike, otekam, srbi za znoret, če je zelo hudo, mi oteče tudi ustnica in obraz komajda čutim, težje diham. Naj povem, da problem ni v tem, da se naj bolj toplo oblečem, ker dobim alergijo tudi pod žabami in hlačami na nogah npr. je pa najbolj zoprno, da je na obrazu, ker zgledam po pol urah na mrazu kot kak gobavec in sem vsa živčna, tako srbi…”” ( Naslov: Alergija na mraz)

“” Imam hčerko, ki ima brezglutensko in brezmlečno dieto. V glavnem hrano kuham, ampak včasih bi bilo fino uporabiti “konzervirano” hrano. Zanima me, ali kateri od vas da otroku…”” ( Naslov: brezglutenska in brezmlečan dieta )

“” Ugotovljena mi je bila alergija na pršice (6 mm), zato prosim tiste, ki imate alergijo na pršice, ali mi lahko poveste, kakšne vse ukrepe ste uvedli v spalnici za ublažitev le-te?…”” ( Naslov: alergija na pršice )

Preberite izkušnje, mnenja in nasvete, kako živeti z alergijami na forumu Alergije na >>


Sledite nam