fbpx

Ko na pomoč priskoči narava

arhiv

""Zanima me, kdaj lahko otrok prične uživati med in kakšne so priporočene količine."" (Naslov: Kdaj lahko otrok prične uživati med?)   "" Sama izredno cenim…

“”Zanima me, kdaj lahko otrok prične uživati med in kakšne so priporočene količine.”” (Naslov: Kdaj lahko otrok prične uživati med?) 

“” Sama izredno cenim čebelje pridelke, v svoji “domači lekarni” imam na zalogi vseh osnovnih pet – med, cvetni prah, matični mleček, propolis in celo – čebelji strup. Ker imam kljub relativni mladosti (cca.30) določene težave z bolečimi sklepi, sem se, preden bi posegla po močnih zdravilih s hudimi stranskimi učinki, poskusila pozdraviti s starim ljudskim zdravilom – čebeljim strupom, tudi na priporočilo znancev, ki so si s tem že pomagali…”” ( Naslov: Čebelji strup kot zdravilo)

“” Babica je že od nekdaj rada gojila čebele in doma sama pridelovala med. Do sedaj smo vedno med pridelali tako rekoč doma in ker je babica žal pokojna že 1 leto, smo ga bili v tem času primorani kdaj pa kdaj tudi kupiti, saj nam je lanske zaloge zmanjkalo. Okus kupljenega medu, pa moram priznati, je čisto drugačen. Zanima me, s čim se ga v proizvodnji za širšo potrošnjo redči in nenazadnje tudi zakaj?…”” ( Naslov: Zagotavljanje kakovosti) 

Odkrijte neizmerne prednosti čebeljih produktov na spletnem forumu Zdravje iz čebeljega panja na >>


Sledite nam