fbpx

Ko se pojavijo težave v intimnih delih

arhiv

"Prosila bi vas za nasvet. Že več kot mesec dni imam težave s spolovilom. Srbi me kožica ki prekriva klitoris, oziroma ta kožna guba ob…

“Prosila bi vas za nasvet. Že več kot mesec dni imam težave s spolovilom. Srbi me kožica ki prekriva klitoris, oziroma ta kožna guba ob klitorisu, vrh- začetek malih sramnih ustnic. Včasih je malo pekoče in zateče, če preveč dotikam, imam tudi majhne ranice, razjede- rdeče..”  (Naslov: Srbenje spolovila )

“Pred časom sem imela pogosta vnetja nožnice. Začela sem uporabljati VIR vložke in od takrat so se vnetja malo omejila. Prej sem jih imela vsak mesec, zdaj pa niso tako pogosta ampak so še prisotna. Spodnje perilo je bombažno, vložki vir, tamponov ne uporabljam, umivam se z intimnom milom bionsen. Kako bi se lahko znebila še teh vnetij ki se pojavljajo? ..” (Naslov: Suha nožnica )

“Velikokrat imam vnetja, ki jih zdravim s svečkami, ki mi jih predpiše ginekologinja. Po zdravljenju pa včasih občutim srbenje na vhodu v nožnico ali njenem notranjem delu. Slišala sem, da krema Canesten ublaži trenutno srbenje in blagodejno vpliva na pH nožnice. Je priporočljiv za pogosto uporabo (ko občutim srbenje)?..”  (Naslov: Canesten krema )

Obiščite spletni forum Intimna nega in povprašajte za strokovni nasvet ali mnenje na >>


Sledite nam