fbpx

Javna tribuna: Ste XS, XL ali nekje vmes? Pri nas ne delamo razlik!

arhiv

Nismo vsi enaki. Ure in ure preklepetate na telefonu ali se le na hitro zmenite? Kličete predvsem prijatelje, ki so v istem omrežju ali kličete…

Nismo vsi enaki. Ure in ure preklepetate na telefonu ali se le na hitro zmenite? Kličete predvsem prijatelje, ki so v istem omrežju ali kličete veliko v druga omrežja in na stacionarne številke? Ste vedeli, da nekateri pošljejo preko 1000 sms-ov na mesec, drugi niti enega?  Uporabljate prenos podatkov? Se navdušujete nad androidi, ali potrebujemo le osnovne funcije na telefonu?

Pri Si.mobilu smo oblikovali novo ponudbo paketov ZAME, s katerimi vam želimo dati možnost, da si sami sestavite takšno kombinacijo paketa in opcij, ki bo idelna za vaše potrebe. Konec meseca  boste tako plačali le tisto, kar res potrebujete.

  • Vas torej zanima, ali ste XS, XL ali nekje vmes?
  • Katere opcije bi bile idelane za vaše potrebe?
  • Bi se prilagojena ponudba poznala konec meseca na vašem računu?

Povprašajte našega strokovnjaka Žiga Doberleta, odgovornega za pripravo ponudbe za zasebne uporabnike. Žiga bo prisluhnil vašim mnenjem in vam svetoval, katera kombinacija bi bila za vas najprimernejša.

Vabljeni, da se pridružite z vprašanji in izkušnjami na Javni tribuni, ki bo potekala  v petek, 22. 10. 2010 med 11:30 in 12:30 na forumu: Starševski čvek. Vprašanja lahko pošljete že sedaj na naslov [email protected], nanje pa bomo odgovorili v času Javne tribune.

Javna tirbuna že poteka. Pridružite se ji na forumu Starševski čvek >>


Sledite nam