fbpx

Izvid urina

arhiv

Šla sem opraviti analizo urina. Vse je v mejah normale, razen hemoglobin je 2 in se-eritrociti-sveži so od 7-12, kar je oboje nad referenčnimi vrednostmi….

Šla sem opraviti analizo urina. Vse je v mejah normale, razen hemoglobin je 2 in se-eritrociti-sveži so od 7-12, kar je oboje nad referenčnimi vrednostmi.

Več »


Sledite nam