fbpx

Predavanja in terapevtska skupina za ženske: Ko nežnost zdravi in moč osvobaja

arhiv

Nežnost in moč sta dva obraza ženske, dva izraza, dva arhetipa, ki prebivata v njej. Oba obraza potrebujeta, da ju ženska spozna, preobrazi in izraža….

Nežnost in moč sta dva obraza ženske, dva izraza, dva arhetipa, ki prebivata v njej. Oba obraza potrebujeta, da ju ženska spozna, preobrazi in izraža. Obe energiji hrepenita in težita k skupnemu plesu v vsaki ženski. In ko se ta ples zgodi, je ženska prisotna tukaj in zdaj  – v objemu sebe, drugih in Življenja. Na Akademiji za posihosintezo smo pripravili terapevtski program Ko nežnost zdravi in moč osvobaja, namenjen ženskam, ki bi želele globlje raziskati in raziviti potenciale teh dveh kvalitet in nova spoznanja vnesti v svoje živeljnje. Program bomo predstavili z brezplačnimi predavanji v Ljubljani in Kopru.

Na Akademiji za psihosintezo že nekaj let v različnih oblikah – s predavanji, članki, programi – ponujamo ženskam podporo pri razumevanju svojih stisk in iskanju bolj zdravega in izpolnjujočega odnosa do sebe in okolice ter delovanja v skladu s svojim notranjim bistvom. Vsaka ženska pozna v sebi glas nežnosti, energijo, ki jo vabi v objem sebe in drugega, ki jo vabi k negovanju, razumevanju, sočutju. Pogosto ženska hrepeni po življenju, kjer bi se kvaliteta nežnosti lahko izrazila: to je lahko odnos, delo, stik z naravo, rojstvo otroka ali rojstvo nečesa novega. Brez nežnosti je življenje ženske trdo, hladno, mračno in boleče. In vsaka ženska pozna v sebi neustavljivo silo moči. Ta moč je včasih čista in jasna, včasih pa se obleče v jezo, agresivnost, zamero, sovraštvo, boleča prepričanja, črnogledost. In nemalokrat se ženska znajde zaradi popačene moči v stiski in konfliktih ter zaradi odsotnosti nežnosti zapuščena.

Terapevtsko skupino bo predstavila in vodila Rožana Grdina – svetovalka iz smeri psihosinteze

Brezplačna predavanja in predstavitev programa:

  • LJUBLJANA, Biotehniški izobraževalni center

Dva obraza ženske: ples moči in nežnosti
Torek, 5.oktobra ob 18:00
Torek, 12. oktobra ob 18:00

  • KOPER, Vojkovo nabrežje 10 – 1. nadstropje

Ko nežnost zdravi in moč osvobaja
Ponedeljek, 11. oktobra ob 18:00
Ponedeljek, 18. oktobra ob 18:00

Vir: Akademiji za psihosintezo

Ste se v partnerstvu znašli na prelomnici in premišljujete, kaj storiti? Posvetujte se na forumu >>


Sledite nam