fbpx

Vonj sivke preplavil nakupovalno središče Citypark

arhiv

Nakupovalno središče Citypark je poživil vonj sivke. V sivkini hišici, kot so jo poimenovali ustvarjalci v Promaku, so na voljo izdelki, katerih osnovni element je…

Nakupovalno središče Citypark je poživil vonj sivke. V sivkini hišici, kot so jo poimenovali ustvarjalci v Promaku, so na voljo izdelki, katerih osnovni element je ravno sivka. Ta zimzelena rastlina domače proizvodnje iz kraških polj bo v hišici domovala vse do novembra, ko jo bodo nadomestili praznični elementi vanilje, cimeta in čokolade. Hišica se bo namreč tematsko spreminjala in se odela v vonjave posameznih letnih časov.

Sivkino hišico, ki je včeraj odprla svoja vrata, najdete v pritličju novega dela Cityparka, poleg prodajalne Kastner&Öhler. V nadaljnjih dveh mesecih bo hišica prava oaza za vse ljubitelje dišeče sredozemske rastline. V njej bodo lahko obiskovalci našli sivkine šopke, sivkine svečke in sivkino vodo za odišavljanje prostora, ki so izjemna aroma za vsak dom. Ljubitelji sivke lahko poizkusijo sivkin čaj, sivkino olje za telo ali sivkino mleko, ki so ravno tako na voljo v hišici.


Na sliki: Sivkina hiška

Ta hišica, ni hiša zgolj v figurativnem pomenu besede, pač pa dejansko združuje vse elemente prave hiše, katero obdajajo domačnost in toplina. Že od daleč namreč začutimo romantično vzdušje, ki ga vzbuja majhen vrtiček, antični vodnjak, dimnik na strehi in vhodna vrata, ki ne dajejo občutka, da vstopamo v prodajalno. Zidna dekoracija v hišici polni majhen prostor s prijetnimi, pozitivnimi vibracijami, ki novo prodajalno prežemajo s svežo energijo in življenjem.

Spoznajte darove, ki nam jih ponuja narava s pomočjo foruma: Vrtičkarstvo in zelišča na >>


Sledite nam