fbpx

Vabilo k vključitvi v nacionalno mrežo >>zdravo društvo<<

arhiv

Športna unija Slovenije vabi, da postanete član največje družbene organizacije športa za vse v Sloveniji ter se vključite v NACIONALNO MREŽO »ZDRAVO DRUŠTVO«, ki označuje…

Športna unija Slovenije vabi, da postanete član največje družbene organizacije športa za vse v Sloveniji ter se vključite v NACIONALNO MREŽO »ZDRAVO DRUŠTVO«, ki označuje kakovostno in zdravju prijazno ponudbo športne vadbe.

Športna unija Slovenije podpira razvoj novih programskih pristopov svojih članic. Obenem med ljudmi uveljavlja in promovira šport kot pomemben element življenjskega sloga. Dejavnost organizacije temelji na prostovoljnosti in neprofitnosti s predpostavko, da je šport za vse pravica vsakogar.

Športna unija Slovenije bo s pomočjo sofinanciranja Fundacije za šport ter Triglav  Zdravstvene Zavarovalnice sofinancirala aktivnosti, ki so v pomoč pri pripravi zdravih vadbenih programov, spremljanju le-teh, promociji »zdrave vadbe«, informacijski podpori in analizi športno-rekreativnih programov, ki jih bodo posamezna društva izvajala.

Namen vključitve v projekt »ZDRAVO DRUŠTVO«, in pridobitve znaka Zdravo društvo je pridobitev podpore razvoju kakovostne ponudbe, posodobitev ter prilagoditev športnih programov in produktov s ciljem, da postanejo ključna podpora obvladovanja dejavnikov tveganja kroničnih nenalezljivih bolezni sodobnega časa. Cilj je podpirati in uveljavljati športno aktivni in zdravju prijazen športni življenjski slog.

Podrobnejše informacije preberite na spletni strani >>


Sledite nam