fbpx

Najdi.si obogatil ponudbo brezplačnih slovarjev, zdaj na voljo 10 slovarjev

arhiv

Ljubljana – Vodilni slovenski spletni iskalnik Najdi.si je obogatil svojo ponudbo brezplačnih spletnih slovarjev. Po novem je uporabnikom na voljo 10 slovarjev oz. prevajanje v…

Ljubljana – Vodilni slovenski spletni iskalnik Najdi.si je obogatil svojo ponudbo brezplačnih spletnih slovarjev. Po novem je uporabnikom na voljo 10 slovarjev oz. prevajanje v pet jezikov in obratno, slovarsko zbirko so dopolnili trije novi jeziki, in sicer italijanski, španski in francoski jezik.

Zbirka brezplačnih slovarjev na Najdi.si zdaj obsega naslednje slovarje: špansko-slovenski slovar, slovensko-španski slovar, francosko-slovenski slovar, slovensko-francoski slovar, italijansko-slovenski slovar, slovensko-italijanski slovar, angleško-slovenski slovar, slovensko-angleški slovar, nemško-slovenski slovar in slovensko-nemški slovar.

Kot so še sporočili iz podjetja Najdi, prevod želene besede uporabnik poišče tako, da klikne na zavihek Slovarji nad iskalnim poljem, vnese besedo v iskalno okno in klikne gumb “Najdi”. Prikazali se bodo rezultati iz vseh desetih zbirk. Izpis rezultatov lahko uporabnik omeji na eno zbirko z levim menijem.

Več informacij preberite na spletni strani >>


Sledite nam