fbpx

Novo Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči

arhiv

V primeru prometne nesreče so potniki v vozilu izpostavljeni različnim poškodbam. TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., je zato v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav, d.d., razvila Zavarovanje…

V primeru prometne nesreče so potniki v vozilu izpostavljeni različnim poškodbam. TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., je zato v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav, d.d., razvila Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči, ki ga je mogoče skleniti ob avtomobilskem zavarovanju Zavarovalnice Triglav, d.d. Zavarovanje omogoča vsem potnikom v vozilu do 10-dnevno okrevanje po poškodbah, nastalih v prometni nesreči, in namestitev na negovalnem oddelku ali dvoposteljni sobi kategorije **** s polnim penzionom v priznanih slovenskih zdraviliščih. Skleniti ga je mogoče po ugodni premiji 30 evrov letno.

Zavarovanje velja za potnike v osebnih vozilih fizičnih oseb v Sloveniji in v vseh državah članicah sistema zelene karte in ne glede na povzročitelja nesreče. Več na www.zdravstvena.net.

Obiščite spletno stran in izvedeli boste več na >>


Sledite nam