fbpx

Predaja zbranih potrebšščin ob zaključku humanitarne akcije Tudi otroci pomagamo

Zavod MON

Akcija "Tudi otroci pomagamo" V današnjem času so aktivno sodelovanje z lokalnimi skupnostmi in družbeno koristne akcije izrednega pomena, zato smo v nakupovalnem središču Citypark v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije v novembru 2009 organizirali…

Akcija “Tudi otroci pomagamo”

V današnjem času so aktivno sodelovanje z lokalnimi skupnostmi in družbeno koristne akcije izrednega pomena, zato smo v nakupovalnem središču Citypark v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije v novembru 2009 organizirali otroško zbiralno humanitarno akcijo “Tudi otroci pomagamo”.  K sodelovanju smo povabili medije, lokalno skupnost ter ostale ciljne skupine z željo in ciljem, da skupaj z darovanjem otroških igrač, opreme, šolskih potrebščin in toplih oblačil pomagamo otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z akcijo smo dosegli prvotno zastavljen cilj, da bi otroke, ki živijo v svetu grobega kapitalizma ter tekmovanja, v najzgodnejši fazi razvoja naučili darovati, saj smo prvotno željo zbrati 400 škatel doniranega materiala (v katerih naj bi zbrali 2500 dobrin) presegli za 50% in uspeli zbrati več kot 5000 kosov igrač, otroške opreme, potrebščin, oblačil ter tako uspeli pomagati socialno ogroženim otrokom na področju Ljubljane z okolico in celotne Slovenije.

Vljudno vas vabimo na svečano predajo zbranega materiala, ki ga bo v imenu darovalcev nakupovalno središče Citypark predalo Rdečemu Križu Slovenije, v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič v Ankaranu, v torek, 16.2., ob 10. uri. Z nami bodo otroci iz socialno ogroženih družin, ki bodo v tem času na zimovanju ter bodo darila prejeli prvi, za razporeditev preostalih potrebščin bo poskrbel partner Rdeči Križ.

K uspešnosti akcije so poleg številnih darovalcev pripomogli tudi sponzorji: radijski pokrovitelj – Radio Ekspres, televizijski pokrovitelj – Tv Paprika, internetni pokrovitelj – Med over.net ter pokrovitelj oblikovanja in tiska – podjetje Solos d.o.o.

Hvala tudi v imeu Med.Over.Neta


Sledite nam