Dodatki za spletne sladokusce

anonimni uporabnik, 03. marec 2010
Ostalo

Med.Over.Net lahko s pomočjo IE8 uporabljate udobneje in hitreje. V nadaljevanju vam predstavljamo tri možnosti: Iskanje po straneh Med.Over.Net v orodni vrstici Z vizualnim iskanjem…

Med.Over.Net lahko s pomočjo IE8 uporabljate udobneje in hitreje. V nadaljevanju vam predstavljamo tri možnosti:

Iskanje po straneh Med.Over.Net v orodni vrstici

Z vizualnim iskanjem lahko iščete vsebino po straneh Med.Over.Net direktno iz brskalnika, tudi če se trenutno nahajate na kakšni drugi spletni strani.

Kot prikazuje slika, najdete ta dodatek v zgornjem desnem robu brskalnika, kjer lahko izbirate tudi med številnimi drugimi ponudniki iskanja (npr. Google, Najdi.si, Bing….).Tako vam bodo zdravstvene in starševske vsebine še bolj dosegljive.

Slika 1: Iskanje po Med.Over.Net

 

Namestite zdaj! >

 

Hitra opravila – primerjalno iskanje

S hitrimi opravili lahko najdete več o želeni vsebini na forumih Med.Over.Net. Kjerkoli na spletu se nahajte, lahko označite tekst, kliknete na moder gumb in poiščete hitro opravilo “Med.Over.Net: Iskanje po forumih” in že se vam odpre okno z dodatno vsebino, kot prikazuje slika.

Ste prebrali nekaj zanimivega na novičarski portalu in vas zanima, kaj o tem menijo uporabniki na Med.Over.Net? S funkcijo “hitra opravila” lahko takoj preverite po straneh in forumih Med.Over.Net ne glede na to, na kateri strani se nahajate.


Slika 2: Hitra opravila

 

Namestite zdaj!>

 

Spletni izrezki

S spletnim izrezkom lahko hitro in enostavno spremljate želeno temo ali vsebino kar iz orodne vrstice brskalnika, tudi če se ne nahajate na naši spletni strani.
Na takšen način lahko spremljate vse vsebine, ki imajo zelen kvadratek. S klikom nanj dodate spremljanje te novice v orodno vrstico. Primer kaže prikaz spremljanja novic kar iz orodne vrstice.

S pomočjo spletnega izrezka hitro vizualno spremljate novice in vpise na forumih (izberete lahko več strani) in ste ves čas na tekočem z novostmi.


Slika 3: Spletni izrezki

 

Za pomoč pišite na [email protected].

Preberite, kaj so obiskovalci Javne tribune vprašali strokovnjaka Microsofta Primoža Kerna in kaj jim je le ta odgovoril na spletni povezavi >>

Namestite zdaj!

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
14.03.2024 ob 18:20
296,669
25.03.2024 ob 19:31
112,967
29.03.2024 ob 13:57
Preberi več

Več novic

New Report

Close