VABLJENI NA POSVET IN DELAVNICO ZDRAVA IN URAVNOTEŽENA PREHRANA in KALČKI V PREHRANI

anonimni uporabnik, 03. november 2009
Ostalo

Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L in Zavod Med.Over.Net vabita člane združenja in uporavnike onkološko – hematoloških forumov Med.Over.Net, v četrtek, 12. novembra…

Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L in Zavod Med.Over.Net vabita člane združenja in uporavnike onkološko – hematoloških forumov Med.Over.Net, v četrtek, 12. novembra 2009 ob 17 uri v prostore Galerije Miele, Brnčičeva 41g, 1000 Ljubljana, na posvet o zdravi in uravnoteženi prehrani. Gostili bomo strokovnjakinji mag. Nado Rotovnik Kozjek, dr. med., specialistko za klinično prehrano in vodjo ambulante za klinično prehrano Onkološkega inštituta, ter specialistko klinične dietetike Denis Mastnak Mlakar z Onkološkega inštituta. Predstavili nam bosta pomen pravilne in uravnotežene prehrane, ter kakšno vlogo in pomen imajo vitamini ter prehranski dodatki v naši prehrani.

Poleg posveta o zdravi in uravnoteženi prehrani, bomo spoznavali  tudi številne dobre lastnosti različnih vrst kalčkov, ki se vse bolj uveljavljajo kot del zdrave prehrane. O kalčkih, njihovi vzgoji in pripravi doma, bo svetovala gospa Kristina Škrbec, univ. dipl. ing. agronomije iz podjetja Semenarna Ljubljana, d.d.

Tudi tokrat bomo ob pomoči profesionalne kuharice iz podjetja Miele pripravili zdrav obrok. K pripravi in kuhi bodo povabljeni vsi udeleženci srečanja.

Posvet in pripravo hrane bomo zaključili s skupnim druženjem ob lahki in zdravi zakuski, ki jo bomo skupaj pripravili.

Posvet in druženje bomo zaključili ob 20. uri.  Prosimo vas, da se zaradi omejenega števila mest na srečanje obvezno prijavite po telefonu ali elektronski pošti.

V primeru, da se nameravate udeležiti posveta, je predhodna prijava obvezna!

Svojo udeležbo lahko sporočite na telefonsko številko: 01-520-50-50 (Zavod Med.Over.Net ) ali preko elektronske pošte: [email protected] (Združenje L&L)

Udeležba je brezplačna

VABLJENI

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,442
30.03.2024 ob 10:27
296,851
25.04.2024 ob 14:10
112,980
25.04.2024 ob 11:00
Preberi več

Več novic

New Report

Close