fbpx

NOV FORUM: RAK DEBELEGA ČREVESA IN DANKE

Bolezni, Zdravje in bolezni

Rak debelega črevesa in danke (ali kolorektalni rak) je ena najpogostejših rakavih bolezni, ki se pogosto odkrije relativno pozno. Veliko lahko naredimo s preventivo. Moderator:…

Rak debelega črevesa in danke (ali kolorektalni rak) je ena najpogostejših rakavih bolezni, ki se pogosto odkrije relativno pozno. Veliko lahko naredimo s preventivo. Moderator: Združenje Europacolon Slovenija.

Rak debelega črevesa in danke je bolezen z visoko obolevnostjo. Pogosto s seboj prinese marsikatero vprašanje, spremembo, odpre dilemo, zahteva odgovore in pričakuje spodbudo. Bolezen prizadene človeka kot celoto – v njegovi telesni, duhovni in duševni razsežnosti. Nihče bolniku ne more vzeti bremena bolezni, lahko pa mu pomaga na poti spopadanja z boleznijo, obvladovanja in sprejemanja bolezni.

Portal Med.Over.Net, ki ponuja brezplačne zdravstvene nasvete je zato pod svoje okrilje sprejel nov forum Rak debelega črevesa in danke. Moderirajo ga strokovnjaki Onkološkega inštituta Ljubljana in člani Združenja Europacolon Slovenija.

V sklopu spletne strani Onkologija.Over.Net forum nadgrajuje že uveljavljeni posvetovalnici Kako živeti z rakom ter Limfom in levkemija. Tudi v prihodnje bo na strani mogoče prebirati strokovne članke, novosti s področja testiranja in zdravljenja ter informativna gradiva s področja onkologije. Na tem mestu si bolniki z rakom lahko izmenjajo izkušnje in postavljajo vprašanja, na katera dobijo odgovore zdravnikov in tudi laikov.

Prispevki so javno objavljeni in dostopni 24 ur na dan, vse dni v letu. Na voljo so vsem, ki bi o raku debelega črevesa in danke želeli izvedeti več.

Forum Rak debelega črevesa in danke je zdravstvena posvetovalnica, kjer lahko obiskovalci povsem anonimno zastavljajo vprašanja, delijo mnenja in izkušnje, hkrati pa se opogumljajo in bodrijo.

https://med.over.net/forum5/list.php?254


Sledite nam