fbpx

BMW je podprl zdravnike medicinskega portala – v Financah

Zavod MON

Direktor družbe BMW Group Slovenija Miha Ažman je podprl portal www.med.over.net Slovenski BMW  je zdravnikom, ki brezplačno svetujejo bralcem medicinskega portala www.med.over.net , ponudil 50 avtomobilov pod zelo ugodnimi pogoji. S tem smo podprli brezplačno delo…

Direktor družbe BMW Group Slovenija Miha Ažman je podprl portal www.med.over.net

Slovenski BMW  je zdravnikom, ki brezplačno svetujejo bralcem medicinskega portala www.med.over.net, ponudil 50 avtomobilov pod zelo ugodnimi pogoji. S tem smo podprli brezplačno delo zdravnikov, je povedal direktor BMW Miha Ažman.

Eden od zdravnikov, moderatorjev foruma www.med.over.net , je doslej odgovoril že na 80 tisoč vprašanj bralcev, in to brezplačno, zato sem zelo vesel, če zdravnikom lahko vsaj malo poplačam prizadevnost, je povedal direktor portala Primož Cimerman. Na odprta vrata je naletel pri BMW Group Slovenija , ki je zdravnikom zagotovil nakup avtomobilov pod posebno ugodnimi pogoji. Direktor BMW Miha Ažman je v poslu videl priložnost družbeno odgovornega ravnanja, saj podpira zdravnike, ki brezplačno svetujejo na portalu.

 Z BMW med zdravnike

Hkrati je z znamko prodrl v imenitno družbo, s tem pa tudi povečal prodajo. Kako ugodna je bila ponudba 50 avtomobilov, ki iz tovarne že prihajajo v roke novih lastnikov, Ažman ni želel razkriti. Je pa povedal, da gre za poslovni najem za tri leta in posebno nizke obroke. Ti so po Ažmanovih besedah nižji od trenutne akcije pospeševanja prodaje, v kateri trgovci BMW 15 avtomobilov iz zaloge ponujajo po mesečnem obroku v vrednosti 1,2 odstotka cene avta. Torej, za 35 tisoč evrov vrednega BMW je obrok 420 evrov na mesec.

Kako tekmeci pospešujejo prodajo

Tekmec BMW, Mercedes-Benz, razprodajo zalog pospešuje z akcijo pol/pol na 12 mesecev brez obresti, s posebnim paketom pri modelu ML s prihrankom in do 35 odstotkov (v primerjavi z novimi) cenejšimi testnimi in službenimi vozili.Na sliki: direktor BMW Miha Ažman
foto: Finance.si – Andrej Križ

Vir: Finance.si >>>

____________________________________________________________________________

Poleg BMW pa je akcijo podprla Zavarovanica Tilia Novo Mesto, ki je vsem, ki so vzeli avto, dala 50% popusta na celotno zavarovanje.  (Zavod Med.Over.Net)


Sledite nam