fbpx

Novost na jedilniku – sir za žar

Prehrana, Življenjski slog

Pripravljeni na novo kulinarično doživetje? Hitro, preprosto, zabavno, čarobno in okusno. Pripravite vaš kuhinjski žar, nadenite si predpasnik in sprostite svojo domišljijo. Za vas imamo…

Pripravljeni na novo kulinarično doživetje? Hitro, preprosto, zabavno, čarobno in okusno. Pripravite vaš kuhinjski žar, nadenite si predpasnik in sprostite svojo domišljijo. Za vas imamo izdelek, s katerim boste ustvarjali pestrost vašega jedilnika. Zajtrk, kosilo, večerja. Prigrizek kar tako ali posebna priložnost.

Predstavljamo vam sir za žar iz Ljubljanskih mlekarn. V novi liniji izdelkov za kuhanje, imenovani Mu Cuisine, najdete vam že poznane izdelke in tudi novosti. Prva izmed njih, ki je že na prodajnih policah, je – sir za žar. Pakiran v priročni embalaži je pripravljen prav za vas.

 Zato imamo kulinarični predlog:

ZAJTRK

Sir za žar z medom, sezamovimi semeni in jabolkom

Na rezino polnozrnatega kruha položite na žaru pečen sir, pokapajte ga z medom in posujte s sezamovimi semeni. Zraven postrezite na krhlje narezano jabolko in odličen, polnovreden zajtrk bo perfktna popotnica za nov, uspešen dan.

KOSILO

Domača juha, sir za žar na lepinji s pestom, sveža solata

 Katero juho imate najrajši? Kakšno najrajši in najbolje pripravite? Bučkino, lečino, zelenjavno, gobovo? Izberite svojo specialiteto med juhami, ki bo odlična uvertura v glavno jed. Popecite lepinjo z obeh strani, naj zadiši po svežem kruhu. Nato popecite še sir za žar, ki ga premažete s pestom. Sir nato položite na lepinjo, na krožnik dodate še kakšen zelenjavni okrasek, zraven postrežete še svežo solato, ki bo osvežila okus in želodčki bodo zadovoljni.

 

VEČERJA

Sir za žar z mediteranskimi začimbami, olivnim oljem in paradižnikom, oreščki

 V olivno olje vmešajte mediteranske začimbe in z njim premažite sir za žar. Paradižnik narežite na rezine, nanje položite popečen sir za žar, ga posujete z oreščki po izbiri, slastno pa bo tudi z bučnimi semeni. Še kozarček belega vina in pred vami je lep večer v družbi prijateljev, ko ste sami ali v dvoje.

Naj v vaši kuhinji zadiši po žaru. Lahko tudi vsak dan. Žar je seveda zdrav način priprave hrane, pa tudi hiter in preprost. Poskusite sir za žar in zagotovo boste v njem odkrili okusno dobroto, ki bo odslej popestrila vaše obroke. Kot samostojna jed ali kot priloga mesu ter zelenjavi. Lahko tudi kot dodatek solati ali pa osnova za odličen sendvič. Zajtrk, kosilo, malica, večerja …

Sir za žar iz Ljubljanskih mlekarn je ideja za vsak obrok, za vsak dan. Izberite svoj trenutek.

Uživajte v kulinaričnem ustvarjanju in dober tek!

sponzorirana objava


Sledite nam


Kako preprečiti okužbe kirurške rane?