fbpx

Kuhanje z eno potezo ali dotikom

Prehrana, Življenjski slog

Z novima kuhalnima ploščama Electrolux EHS 60210P in EHD 60150P lahko z eno potezo prsta nastavite temperaturo do želene ali preprosto pritisnete naravnost na želeno…

Z novima kuhalnima ploščama Electrolux EHS 60210P in EHD 60150P lahko z eno potezo prsta nastavite temperaturo do želene ali preprosto pritisnete naravnost na želeno stopnjo temperature od devetih ponujenih. Dodatna prednost modelov je senzorsko upravljanje, ki omogoča bolj direktno in hitrejše doseganje želenega nivoja kuhanja. Kombinacija trenutne reakcije in natančne regulacije je zelo pomembna za vse, ki radi in pogosto kuhajo – omogoča lažjo pripravo, hrana je okusnejša in kuhanje postane bolj zabavno.

Prefinjeno elegantni plošči imata niz praktičnih prednosti.

Kuhalne površine zagotavljajo enakomerno razporeditev temperature po vsej kuhalni površini. Mogoče je uporabljati posode različnih velikost.
Svetlobni indikatorji preostale toplote na kuhalni plošči so tukaj zaradi udobne uporabe in varnosti. Ostanejo prižgani vse dokler plošča ni dovolj hladna, oziroma dokler se je uporabnik lahko dotakne brez nevarnosti opeklin. Poleg tega je v primeru, da želite pogreti jed, dobro vedeti, katero kuhališče je še toplo, da bi izkoristili preostalo toploto.

Skrb za varnost je dodatno poudarjena s funkcijo zaklepanja tipk zaradi varnosti otrok. Poleg tega, če uporabnik pozabi ugasniti ploščo, se ta avtomatsko ugasne po določenem času.
Programska ura omogoča časovno nastavitev vsake kuhalne plošče posebej.  To pomeni, da lahko ob hkratnem kuhanju na vseh štirih kuhališčih, določite natančen čas delovanja vsakega posamičnega kuhališča. Po izteku izbranega časa se kuhališče samodejno izklopi in na to obvesti uporabnika z zvočnim signalom.

Indukcijska kuhalna plošča EHD 60150P se dodatno odlikuje po hitri odzivnosti in natančnosti. Prav tako bo vaša kuhinja bolj varna, saj se indukcijsko kuhalno mesto ne segreje, ker toplota nastaja v notranjosti lonca. Ko odmaknete posodo s kuhališča, se ta samodejno izklopi. Čas segrevanja je izjemno kratek – voda zavre trikrat hitreje kot na običajnih električnih kuhalnih ploščah, zato je tudi poraba energije manjša za do 30 %. Najsodobnejša tehnologija zagotavlja, da bo kuhanje veliko lažje in zabavno.

O Skupini Electrolux

Electrolux je globalni vodja proizvodnje gospodinjskih aparatov in aparatov za profesionalno uporabo, ki vsako leto proda več kot 40 milijonov izdelkov v 150 državah. Podjetje se osredotoča na inovacije, ki so premišljeno oblikovane in temeljijo na izčrpnih raziskavah potrošnikov, da bi izpolnili resnične potrebe potrošnikov in profesionalcev. Electrolux izdelki vključujejo hladilnike, pomivalne stroje, pralne stroje, sesalnike in štedilnike, ki jih prodajamo pod cenjenimi blagovnimi znamkami, kot so Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka in Frigidaire. Leta 2006 je imelo podjetje Electrolux prodajo 104  milijard SEK in 56 000 zaposlenih.

Za več informacij obiščite: http://www.electrolux.si/


oglasno sporočilo


Sledite nam


Kako preprečiti okužbe kirurške rane?